home EVENIMENT Servil Shhaideh şi Rovana Plumb fac ce spune Daddy Dragnea

Servil Shhaideh şi Rovana Plumb fac ce spune Daddy Dragnea

Share

Ce înseamnă să fii servil? În acest caz înseamnă să te cheme Sevil Shhaideh sau Rovana Plumb. Cele două dive dragniene fac exact ce vrea Daddy Dragnea şi rămân călare pe situaţie.

Sevil Rovana. Grupul infracţional din jurul divelor lui Dragnea

Laura Codruța Kovesi a solicitat Camerei Deputaților urmărirea penală față de Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh. Este vorba despre trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

PSD, servil, se duce în prăpastie cu Liviu Dragnea

Un om are posibilitatea să se reabiliteze în timp, în zeci de ani, după ce ispăşeşte. Un partid se poate reabilita mult mai rapid. Primeşte mereu credit de la alegători pentru aceasta. PSD a ales anul acesta deja de două ori să îşi rişte existenţa ca entitate politică.

Prima dată, cu OUG 13, în februarie. A ales să stea strâns unit în jurul lui Liviu Dragnea. A doua oară, dându-şi jos singur propriul cabinet, condus de Sorin Grindeanu. În pofida sociologilor mincinoşi, noi credem că PSD sângerează electoral puternic.

Acum, PSD se pregăteşte să reacţioneze la fel. Strâns unit în jurul lui Liviu Dragnea, servil, partidul alege drumul pierzaniei. Figura aceasta merge o dată, de două ori, de mai multe ori. Dar când alegi drumul minciunii tot plăteşti.

Drumul minciunii, Servil, Rovana, propaganda

Exact astăzi, Inspecţia Judiciară a început o anchetă internă asupra Laurei Codruţa Kovesi. Sensul acestei anchete este evident. În acest timp, se rostogoleşte în mediul public propaganda. Astfel, paradigma este că aşa-zisul “stat poliţienesc” dă o lovitură de stat.

Semnalul a fost dat de Călin Popescu Tăriceanu, aseară. Ideea este simplă: Iohannis (care pilotează tot), Maior (care vrea să vină în fruntea PSD), Kovesi (care execută penal adversarii politici). şi în general tot universul cunoscut nepesedist doreşte pieirea PSD.

Ceea ce nu explică Liviu Dragnea este de ce, dacă nu are nici o legătură cu Tel Drum, deci cu Afacerea Belina. se comportă astfel. De ce strigă că i se urmăreşte arestarea progeniturii. Orice om de bun simţ ar putea trage concluzia logică: ascunde ceva, este băgat până peste cap în afacere.

Cum se prăbuşeşte PSD

Atacul PSD asupra instituţiilor statului de drept se va înteţi în această toamnă. Pe măsură ce clanul din jurul lui Liviu Dragnea va fi mai disperat. Acest clan va încerca să desfiinţeze sau să controleze instituţiile care demantelează acum PSDragnea.

Aşadar, va fi care pe care. Cine distruge primul pe celălalt. Zilele acestea, l-am auzit pe Cozmin Guşă susţinând ceva ce noi spunem din primăvară: penalii se baricadează în Parlament. La asta vom ajunge. Vor fi proteste. De data aceasta, la Parlament. La Palatul Victoria e inutil să mai demonstrezi.

Urmează săptămâni şi luni extrem de tensionate. Afirmând că apără statul de drept, clanul lui Dragnea va încerca să suspende statul de drept. La final, PSD va dispărea ca partid politic. În cel mai bun caz, dacă nu va fi radiat din Registrul partidelor politice, va deveni un partid minor.

Citeşte şi
Dosarul Belina. Audierile-maraton continuă în ritm susţinut

Tribunalul Bucuresti a audiat, intr-o sedinta care a durat sase ore, primii patru martori din Read more

Orban: Tudose să inițieze demiterea lui Ilie, Plumb și Shhaideh

Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi că, dacă este corect și cinstit, premierul Mihai Read more

Dragnea: Analizăm ideea suspendării preşedintelui

Liviu Dragnea a anunţat că PSD - ALDE se gândeşte foarte serios la suspendarea lui Read more

Lista celor care au împrumutat-o pe Rovana Plumb cu bani. Gârlă!

Comisia pentru afaceri juridice din Parlamentul European a somat-o joi pe Rovana Plumb să clarifice Read more

Carmen Avram susţine că Rovana Plumb nu are dosar penal

Europarlamentarul PSD Carmen Avram il ataca violent pe Dacian Ciolos dupa ce acesta a anuntat Read more

Rovănica Plumburica este supervedetă în presa germană

Rovănica Plumburica face furori în presa germană. Ea este disecată în bucăţele, la figurat, desigur, Read more

Rovana Plumb este susţinută de Dan Mihalache la funcţia de comisar

Rovana Plumb este susţinută de ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache, care le cere partidelor Read more

Românii, pe pagina de FB a CE: „Rovana Plumb is a corrupt disgrace”

„Rovana Plumb is a corrupt disgrace”. Revoltă a românilor pe pagina de Facebook a Comisiei Read more

Weini Li, chinezoaica din debaraua premierului Viorica Dăncilă

Weini Li,  după plecarea Vioricăi Dăncilă din legislativul european, a rămas consilier la europarlamentarul PSD Read more

Bogdan Chirieac, bani grei şi de la ministerul Rovanei Plumb

O asociere de trei firme, printre care şi cea administrată de analistul politic Bogdan Chirieac Read more

Share