home EVENIMENT Servil Shhaideh şi Rovana Plumb fac ce spune Daddy Dragnea

Servil Shhaideh şi Rovana Plumb fac ce spune Daddy Dragnea

Share

Ce înseamnă să fii servil? În acest caz înseamnă să te cheme Sevil Shhaideh sau Rovana Plumb. Cele două dive dragniene fac exact ce vrea Daddy Dragnea şi rămân călare pe situaţie.

Sevil Rovana. Grupul infracţional din jurul divelor lui Dragnea

Laura Codruța Kovesi a solicitat Camerei Deputaților urmărirea penală față de Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh. Este vorba despre trecerea ilegală a unei părți din Insula Belina și Brațul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

PSD, servil, se duce în prăpastie cu Liviu Dragnea

Un om are posibilitatea să se reabiliteze în timp, în zeci de ani, după ce ispăşeşte. Un partid se poate reabilita mult mai rapid. Primeşte mereu credit de la alegători pentru aceasta. PSD a ales anul acesta deja de două ori să îşi rişte existenţa ca entitate politică.

Prima dată, cu OUG 13, în februarie. A ales să stea strâns unit în jurul lui Liviu Dragnea. A doua oară, dându-şi jos singur propriul cabinet, condus de Sorin Grindeanu. În pofida sociologilor mincinoşi, noi credem că PSD sângerează electoral puternic.

Acum, PSD se pregăteşte să reacţioneze la fel. Strâns unit în jurul lui Liviu Dragnea, servil, partidul alege drumul pierzaniei. Figura aceasta merge o dată, de două ori, de mai multe ori. Dar când alegi drumul minciunii tot plăteşti.

Drumul minciunii, Servil, Rovana, propaganda

Exact astăzi, Inspecţia Judiciară a început o anchetă internă asupra Laurei Codruţa Kovesi. Sensul acestei anchete este evident. În acest timp, se rostogoleşte în mediul public propaganda. Astfel, paradigma este că aşa-zisul “stat poliţienesc” dă o lovitură de stat.

Semnalul a fost dat de Călin Popescu Tăriceanu, aseară. Ideea este simplă: Iohannis (care pilotează tot), Maior (care vrea să vină în fruntea PSD), Kovesi (care execută penal adversarii politici). şi în general tot universul cunoscut nepesedist doreşte pieirea PSD.

Ceea ce nu explică Liviu Dragnea este de ce, dacă nu are nici o legătură cu Tel Drum, deci cu Afacerea Belina. se comportă astfel. De ce strigă că i se urmăreşte arestarea progeniturii. Orice om de bun simţ ar putea trage concluzia logică: ascunde ceva, este băgat până peste cap în afacere.

Cum se prăbuşeşte PSD

Atacul PSD asupra instituţiilor statului de drept se va înteţi în această toamnă. Pe măsură ce clanul din jurul lui Liviu Dragnea va fi mai disperat. Acest clan va încerca să desfiinţeze sau să controleze instituţiile care demantelează acum PSDragnea.

Aşadar, va fi care pe care. Cine distruge primul pe celălalt. Zilele acestea, l-am auzit pe Cozmin Guşă susţinând ceva ce noi spunem din primăvară: penalii se baricadează în Parlament. La asta vom ajunge. Vor fi proteste. De data aceasta, la Parlament. La Palatul Victoria e inutil să mai demonstrezi.

Urmează săptămâni şi luni extrem de tensionate. Afirmând că apără statul de drept, clanul lui Dragnea va încerca să suspende statul de drept. La final, PSD va dispărea ca partid politic. În cel mai bun caz, dacă nu va fi radiat din Registrul partidelor politice, va deveni un partid minor.

Citeşte şi
Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat joi că, dacă este corect și cinstit, premierul Mihai
Liviu Dragnea a anunţat că PSD - ALDE se gândeşte foarte serios la suspendarea lui
„Rovana Plumb is a corrupt disgrace”. Revoltă a românilor pe pagina de Facebook a Comisiei
Weini Li,  după plecarea Vioricăi Dăncilă din legislativul european, a rămas consilier la europarlamentarul PSD
O asociere de trei firme, printre care şi cea administrată de analistul politic Bogdan Chirieac
Rovana Plumb şi Carmen Avram s-au făcut de râs la Bruxelles. O firmă de lobby
Demența a cuprins PSD. Rovana Plumb a vorbit despre România, „ţara lui Liviu Dragnea!”. Declaraţia
Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, a fost propusă să preia interimar conducerea Ministerului Educaţiei Naţionale,
Rovana Plumb a scăpat deocamdată de procurorii DNA, a decis plenul Camerei Deputaţilor. Votul pentru
Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit în sfârşit public în forţă şi a spus public lucruri
Share