Seisme în serie se produc în coaliţia de guvernare alde PSD

Share

Seisme politice în serie se produc chiar în aceste momente în coaliţia de guvernare. În primul rând în PSD. De vină pentru ele este Liviu Dragnea, care se încăpăţânează să forţeze demisia Cabinetului Grindeanu.

PSD: propaganda mincinoasă şi mimarea competenţei

Liviu Dragnea i-a cerut lui Sorin Grindeanu să-şi dea demisia, însă premierul a refuzat.

, susţine HotNews.

Liviu Dragnea distruge PSD pentru propriile sale interese

Suntem în stadiul în care cei doi arată care le are mai tare şi are mai mult sânge în instalaţie. Doi motani, atenţie, sunt în stare să facă asta zile şi săptămâni în şir. În majoritatea timpului nefăcând altceva decât să miaune şi să urle unul la altul. Bătaia durează câteva secunde, dacă are lor, iar învinsul e 90% deja cunoscut.

Liviu Dragnea a întrunit conclavul şi l-a băgat în şedinţă pe Sorin Grindeanu. Grindă a zis: Ba! Seisme în serie

Solicitarea liderului PSD a fost făcută într-o întâlnire, la care au participat mai mulţi lideri PSD. “Nu-mi dau demisia, demiteţi-mă voi”, i-ar fi spus Grindă lui Liviu Dragnea. La ora 16.00, surse parlamentare arată că ar urma o nouă şedinţă. Presiunile continuă. Printre liderii PSD prezenţi la întâlnirea de aseară ar fi fost Niculae Bădălău, Paul Stănescu şi Mihai Tudose. Care-i şi întrece.

Printre miniştrii care ar fi trecut “examenul” coaliţiei s-ar afla diplodocul inebranlabil Petre Daea. De asemenea, Lia Olguţa Vasilescu vorbeşte singură despre ea care şi cum ar fi luat nota 10 la BAC. S-a autoevaluat singură. Noi ştim că ambii sunt repetenţi cu coroniţă. Depinde cine îi eaminează.

După alte surse, citate de B1, ar fi vizaţi următorii: Toma Petcu de la Ministerul Energiei (absolut corect, e o nulitate). Florian Bodog de la Ministerul Sănătății e pe listă şi el. Gabriel Leș de la Apărare (probabil că a fost nesperat de performant şi Putin e disperat).

Ce nevoie avem de oameni care au habar – pare a spune Liviu Dragnea. Seisme în serie

Viorel Ștefan de la Finanțe (asta e culmea), dar și Răzvan Cuc de la Transporturi sunt alte nume. De ultimul ne îndoim, e scula aşchietoare a lui Nicolae Bădălău. Alte surse susțin că pe lângă ei ar putea fi adăugați și Petre Daea de la Agricultură (imposibil, e prea inteligent). De asemenea, Pavel Năstase de la Educație, dar și Tudorel Toader la Justiție.

Dar care ar putea fi modalităţile prin care să fie trimis la plimbare Grindă, care se pare că-l deranjează la maximum pe Liviu Dragnea? O versiune ar fi activarea demisiei în alb a unei mase de miniştri. Grindeanu nu poate guverna cu secretari de stat miniştri interimari. Astfel, va fi forţat să îşi dea demisia.

O altă variantă ar fi o moţiune de cenzură depusă de alde PSD contra propriului guvern. Dacă alde PSD va proceda astfel, va fi un semn de mare, foarte mare disperare. În primul rând, PSD va pierde politic enorm. Cel mai frumos va fi însă dacă moţiunea nu va trece.

Share