home DIVERSE Secretele modelelor de videochat: Ce fac si cat castiga?

Secretele modelelor de videochat: Ce fac si cat castiga?

Share

Videochatul este sectorul cu cea mai rapida crestere in mediul virtual. In Romania, peste 100.000 de femei lucreaza ca modele de videochat, fie in studiouri profesionale, unde au tot ce le trebuie pentru a face performanta, fie de acasa.

Este o piata extrem de dinamica si profitabila, majoritatea celor care interactioneaza online cu tinerele provenind din America de Nord si Europa de Vest.

Modelele de videochat au venituri extrem de mari. Cu un program de 40 de ore pe saptamana, acestea castiga in medie 4.000 de euro pe luna, de aproape 10 ori salariul mediu din Romania.

Programul este flexibil, adica tinerele si-l aranjeaza cum vor ele, putand lucra in ture de dimineata, dupa-amiaza sau chiar de noapte. In felul acesta, ele se pot ocupa lejer si de celelalte obligatii din viata lor, inclusiv de studii, multe dintre modele fiind studente.

Pentru acesti bani, ele intretin conversatii private cu oameni din tari ca Marea Britanie, Canada, Franta, Italia, Germania, Norvegia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii. Acestia cauta distractie si relaxare, in compania unor femei atragatoare si nonconformiste.

Initial, modelele de videochat interactioneaza cu mai multi membri intr-o camera de chat gratuita. Apoi, daca vreunul dintre ei doreste exclusivitate plateste pentru o sesiune privata. In general, oamenii asociaza videochatul cu nuditatea, insa doar o parte dintre membrii platesc pentru show-uri erotice.

Multi dintre ei doresc sa lege relatii de prietenie sau chiar sa se indragosteasca. De aceea, sesiunile private au la baza conversatie si jocuri de rol. Modelele de videochat pot decide cu cine interactioneaza si ce activitati sau teme de conversatie abordeaza.

Nimeni nu le obliga sa faca sau sa spuna lucruri care nu le sunt pe plac. Iar daca unii membrii intind coarda, acestea ii pot opri cu doar un click si apoi pot solicita administratorului siteului sa interzica adresa IP, asa ca respectivii nu mai pot accesa acele modele de videochat chiar daca isi schimba porecla.

Cel mai important lucru pentru modele este sa pastreze un client platitor online pentru cat mai multe minute posibil. De aceea, studiourile profesionale, cum este Studio 20, le ofera angajatelor sale cursuri gratuite de limba engleza, de conversatie si de machiaj.

Acestea sunt gandite individual, pentru ca fiecare model sa beneficieze de maximum de atentie si de informatie personalizata. In plus, tinerele invata psihologie aplicata si geografie pentru a-si intelege cat mai bine interlocutorii si a putea discuta despre locul lor de origine.

Modelele de videochat trebuie sa vorbeasca cu membrii siteurilor de profil ca si cum ar fi intr-o relatie normala, online. Ele trebuie sa abordeze subiecte cat mai numeroase si mai variate, pentru a putea prezenta interes cat mai mult timp si a castiga pe masura.

Această prezentare necesită JavaScript.

Studio 20 are cea mai mare franciza de studiouri de videochat din lume. Acesta dispune de noua locatii in Romania, inclusiv una in care se face videochat pentru barbati si doua in strainatate, mai exact in Los Angeles, SUA si Cali, Columbia.

Compania ofera modelelor de videochat un cadru legal, conditii extraordinare de lucru si posibilitatea de a castiga pana la 25.000 de dolari pe luna. Avantajele nu se opresc aici. Studio 20 le ofera angajatelor sale asigurare medicala privata, program flexibil, bonusuri de fidelitate si credite fara comision si dobanda.

De asemenea, modelele au ocazia de a face videochat glamour, un concept extrem de profitabil, in care acestea se bazeaza pe inteligenta, nu pe nuditate, pentru a seduce membrii.

Daca vrei un loc de munca legal si stabil, ia legatura cu Studio 20 la numarul de telefon 0748.777.757 sau pe email, la angajari@studio20.ro. Un reprezentant al celui mai mare studio de videochat din lume iti va raspunde la toate intrebarile si te va programa la un interviu, pentru a vizita unul dintre sediile din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Brasov sau Ploiesti.

Aici, poti vedea in ce conditii excelente se va desfasura activitatea ta si poti discuta direct cu modelele de videochat pentru a afla cum au reusit sa-si implineasca visele alaturi de Studio 20.

Citeşte şi
Se spune ca de cele mai multe ori viata bate filmul, asa ca daca vrei
Probabil ca ai auzit si tu despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba
In momentul de fata, videochatul se numara printre cele mai prospere domenii de activitate din
Oportunitatile dintr-un oras atat de mare ca Bucurestiul sunt nenumarate, dar la fel sunt si
Studiourile de videochat au acaparat piața muncii și nu se feresc să își promoveze oferta
Desi pare greu de crezut, jobul ideal chiar exista. El se afla la un studio
Produsele cosmetice, o industrie grandioasă pe întreg globul, au devenit parte din rutina oricărei femei.
Conceptul de videochat glamour reprezinta o abordare moderna a activitatii desfasurate intr-un studio de videochat
Orice fata moderna care stie ce vrea de la viata, care sunt obiectivele sale in
Videochatul este deja un competitor pe piata locurilor de munca. De ani buni aceste studiouri
Share