home EVENIMENT, POLITICA Sebastian Lăzăroiu, admirativ: „E evident că neamţu’ ăsta are şenile în loc de picioare”

Sebastian Lăzăroiu, admirativ: „E evident că neamţu’ ăsta are şenile în loc de picioare”

Share

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, îl laudă pe Klaus Iohannis pentru decizia de merge înainte spre alegerile anticipate, prin desemnarea lui Florin Cîţu că premier.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Tot înainte spre anticipate. E evident că neamtu’ asta are şenile în loc de picioare. Dac-o ţine aşa, s-ar putea chiar să avem autostrăzi în 2024 şi cine ştie ce alte miracole.

L-a fentat pe politrucul Dorneanu (care se mai scarpina după motivaţie încă vreo două luni), a driblat gruparea Dragnea de la PSD şi-a redeschis jocul. Asta şi cu sprijinul lui Orban, care a dat un nou test greu în politică. A arătat că poate să facă pasul în spate şi să joace cu echipa. Lucru mare, să ştiţi, la câţi „dobrini” avem prin partide.

Mingea acum e la Ciolacu. El se va înscăuna sâmbătă şef plin şi e timpul să facă curăţenie. El va fi eroul meciului până la sfârşit, chiar dacă posteritatea nu-l va onora nici măcar cu un part. Dar ăştia sunt adevăraţii eroi. Îi dau un sfat de om bătrân. Marcele, cu golani precum Nicolae şi Iordache nu merge cu mănuşi şi cu viclenii. Ai văzut cum te-au lucrat. Eşti tu artist, dar ăştia-s mai artişti ca tine. Dar, până la artă, e ghilotina, focul purificator. Aşa că, luni dimineaţa, ştii ce ai de făcut. Dă-i afară din PSD. E ca o extracţie de măsea. O să ţipe zece secunde, după care se lăsă linişte. Nu-i ia nimeni la vreun partid, nu pleacă nimeni după ei. PSD câştiga 2 puncte procentuale în primele trei minute după ce faci anunţul. Altfel, iar te vor încurca şi la final îţi iau şi scaunul de sub fund şi portofelul din buzunarul de la spate. Pentru că ăştia sunt ei, au scoala grea în spate, de la Iliescu şi Voicu.

Şi un sfat pentru Catu. E timpul pentru spectacol, monşer. Cu mandatul în mână, te ceri în vizită la toate partidele. Asta şi de ochii cotoroanţei de la CCR, care doarme cu televizorul deschis. Te duci la PSD, chipurile să ceri sprijin. Le prezinţi dezastrul bugetar pe care l-au lăsat şi pe urmă ieşi la presă în faţă la Kiseleff. Ocazie bună să le mai faci o dată bilanţul guvernării cu care au băgat România în şanţ”, a scris Lăzăroiu, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că l-a desemnat pe Florin Cîţu pentru funcţia de prim-ministru.

„Au trecut cele 15 zile în care, conform regulamentului, ar fi trebuit să se facă un vot. Nu s-a votat şi atunci am intrat în riscul unui blocaj total în Parlament. Pentru a depăşi acest blocaj, premierul desemnat, domnul Ludovic Orban, şi-a depus mandatul şi pentru astăzi deja am convocat consultări cu partidele parlamentare. Noi nu ne dorim să blocăm România. Noi ne dorim să mergem mai departe şi să rezolvăm problemele ţării, să rezolvăm problemele romanilor. Aşadar, după consultări, acum, am decis deja să fac o desemnare pentru a mişca lucrurile în aşa fel încât să nu ne blocăm politic. Aşadar, astăzi am decis să desemnez pentru poziţia de prim-ministru pe domnul Vasile Florin Cîţu, actualmente ministru al Finanţelor Publice, care se va prezenta, sper, într-un timp scurt în fata Parlamentului, cu o echipă guvernamentală şi un program de guvernare”, a arătat preşedintele.

Citeşte şi
Lăzăroiu: „Olguţo, zi-o p-aia cu ‘a trecut cu şenilele peste noi’”

Sociologul Sebastian Lăzăroiu anunta ca PSD si Viorica Dancila vor suferi o infrangere zdrobitoare in Read more

Sebastian Lăzăroiu despre decizia CCR: Omul lui Putin tocmai a rescris Constituţia

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, arată implicaţiile grave ale deciziei CCR, prin care s-a dat Read more

Sebastian Lăzăroiu: Ghizdeanu va turna la greu în faţa procurorilor

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial în mandatul lui Traian Băsescu, anunţă că Ion Ghizdeanu îi Read more

Sebastian Lăzăroiu vorbeşte despre guvernările următorilor ani

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, vorbeşte despre ciclurile de guvernare care se vor succeda Read more

Sebastian Lăzăroiu despre ieșirile televizate ale lui Iohannis şi Dăncilă

Comentariul și concluziile lui Sebastian Lăzăroiu, după ieșirile televizate ale celor doi candidați la Preşedinţie, Read more

Sebastian Lăzăroiu îl laudă pe Iohannis. Ce a făcut acesta din PSD

Cum îl descrie Sebastian Lăzăroiu pe președintele Iohannis: Discret, taciturn, a adus, împreună cu strada, Read more

Sebastian Lăzăroiu, sfaturi pentru guvernarea lui Ludovic Orban

Sebastian Lăzăroiu, fostul sociolog şi, ulterior, ministru al Muncii în Cabinetul Boc, are sfaturi pentru Read more

Sebastian Lăzăroiu: PSD, un tanc ruginit care arde tot carburantul rătăcind pe dealuri

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, arată într-o analiză publicată pe Facebook că eşecul moţiunii Read more

Dragnea se droghează? Că aşa umblă vorba prin târg…

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, sugerează că Liviu Dragnea ar fi consumator de droguri. El Read more

Ce legi trebuie adoptate pentru ca PSD să nu mai guverneze

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidenţial, avertizează asupra noilor intenţii ale PSD de „a schimba iar Read more

Share