home POLITICA Sârma în Firea

Sârma în Firea

Share

Existase o sârmă în Gabriela Firea, dar acum a fost scoasă. Aspectele rizibile ale chestiunii acesteia există, ca şi cele dramatice şi mult mai serioase decât trimiterea în derizoriul cotidian.

Rizibil e că, pe vremea lui Ceauşescu, ardelenii îi numeau pe moldoveni (Firea e originară din judeţul Bacău) “sârme”. Motivul? Trenurile cu moldoveni (Moldova era mai săracă şi atunci) erau atât de aglomerate, că unii moldoveni mergeau pe vagoanele de persoane. Ca să fie siguri că s-au trântit pe burtă când trenul trecea prin tuneluri, aranjau cu primul dinspre locomotive să strige, când vedea tunelul apropiindu-se: “Sâââârmaaaaaaaaa!”. Subliniem: avem tot respectul pentru moldoveni, care sunt nişte oameni excepţionali.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Dramatic este că aceste metode (particula de metal minusculă ingerată care, în interacţiune cu sucurile gastrice, devine o sârmă de 2-3 cm) au fost şi sunt practicate de serviciile secrete ruse şi de cei afiliaţi acestora de foarte mult timp.

Îmi trec prin cap trei nume de oameni morţi suspect de cancer după ce au fost soldaţi de nădejde ai acestor ticăloşi: Dan Iosif,Adrian Păunescu, Antonie Iorgovan.Ion Mihai Pacepa numea asta, într-una dintre cărţile sale, “trimiterea lui Radu”, adică a unui dispozitiv care te iradiază nuclear, de exemplu când stai liniştit pe un scaun.

În fine, aş fi foarte curios dacă lucrurile ar putea să se petreacă şi invers: Gabi Firea să se transforme într-o particulă minusculă care să invadeze o sârmă, apoi să se dilate, să spargă sârma şi să renască din aceasta, ca un extraterestru în Sigourney Weaver.

Ori o particulă minusculă de metal să fie înghiţită de Şerban Nicolae şi, în interacţiune cu sucurile gastrice ale omului, în burta acestuia să se umfle un porc imens, rozaliu, cu şoricul gros de doi centimetri, greu de 200 de kilograme.

Citeşte şi
Instanta Suprema judeca marti recursul in casatie si contestatia in anulare depuse de fostul lider
Colonelul Cătălin Sindile, adjunct al comandantului Jandarmeriei, Cătălin Cucos, in timpul represiunii salbatice din 10
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este printre foarte putinii ministri care si-au facut public numarul, aşa
Nu-mi place Nicuşor Dan, dar nu-mi dau seama de ce anume. Există o componentă instinctivă
Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a
PSD Teleorman i-a urat infractorului Dragnea Liviu Nicolae, aflat in puscarie, „La multi ani!” de
Traian Berbeceanu are planuri mari de reformare a Ministerului de Interne. Asta rezulta din mai
Primarul general Gabriela Firea declară că a fost urmărită, duminică, atunci când a ieşit împreună
Deputatul PSD Cătălin, zis  Mitralieră Rădulescu a declarat, în legătură cu scrisoarea deschisă transmisă vineri
Gabriela Firea a acuzat campania de defăimare şi dezinformare la care este supusă de către
Share