home MASS MEDIA Sa traiesti un cutremur la Washington: Primele impresii

Sa traiesti un cutremur la Washington: Primele impresii

Share

~Vladimir Tismaneanu~

Zidurile blocului nostru de pe Connecticut Avenue au inceput sa se zguduie. Intai am crezut ca a explodat boilerul de la subsol. Stam la etajul sapte, se simte al naibii de puternic. Usa balconului s-a deschis singura.

New York Times
Scott Applewhite/Associated Press – “Office workers gathered in downtown Washington on Tuesday after an earthquake shook the nation’s capital”

Am alergat imediat sa vad ce face Mary (dupa o fractura de glezna in Romania, nu poate inca pasi), era in camera de-alaturi. Ne-am dus pana la lift, am decis sa ne intoarcem. C’est la vie…

Am deschis televizorul, am aflat de evacuarea Pentagonului, a Capitoliului, a cladirilor guvernamentale din Washington, DC, locuitorii din blocuri sunt sfatuiti sa iasa afara. M-am dus pana jos, multi vecini pe strada, femei cu copii, lume speriata.

Epicentrul a fost in Virginia, la 90 de mile de Washington, am multi prieteni care locuiesc si lucreaza acolo. Telefon de la o prietena,voce pierduta, “Asta ne mai lipsea”. Intr-adevar, ultimul lucru de care aveam nevoie cu totii… tot pe Contributors

Share