home POLITICA Ruxandra Dragomir ţine cu Elena Udrea. Penibil

Ruxandra Dragomir ţine cu Elena Udrea. Penibil

Share

Ruxandra Dragomir

Ruxandra Dragomir a fost o mare jucătoare de tenis, dar nu se pricepe la politică şi, de câte ori deschide gura să vorbească despre asta, gafează.

Irina Spârlea, colega de generaţie a Ruxandrei, a avut bunul simţ să nu iasă public, după ce a fost prima jucătoare descalificată pentru că a înjurat un arbitru de scaun. A rămas foarte discretă şi-şi vede de viaţă şi de lungul nasului.

Să revenim la Ruxandra Dragomir. Credem că luările ei de poziţie publice sunt false, dominate de conformism şi lipsite de orizont.

Ruxandra Dragomir, membru PMP, reprezintă, ca şi prietena ei, Elena Udrea, inversul a ceea ce am învăţat de la Traian Băsescu (de la acea parte bună din fostul preşedinte) că trebuie să fie un politician.

Credem că Ruxandra Dragomir este ipocrită, rea, făţarnică şi, în general, ni se strepezeşte retina când vedem ce a scris pe contul ei de Facebook.

Confruntarea Elenei Udrea cu denunţătorii ei este văzută de Ruxandra Dragomir ca un meci de tenis, în care Nuţi Spaima Pleşcoiului îşi face praf adversarii:

Marea confruntare, Udrea vs resturile lumii!
Elena Udrea a cerut in urma cu cateva zile o confruntare cu denuntatorii.In timp ce unii denunta, iar altii se roaga sa nu fie audiati, Elena cere aceasta confruntare. Ar fi ideal ca aceasta sa se desfasoare inainte de joi 5 martie, adica azi. In opinia mea si nu numai, doar un om care nu are nimic de ascuns isi doreste asa ceva. Mi-ar placea sa fiu acolo, in sala si sa asist la aceasta ,, Gala” unde cu siguranta adversarii vor fi facuti K O, iar spectatorii vor aplauda entuziasmati la final. Sau mai bine sa ne imaginam o finala de Grand Slam, care va fi castigata de Elena, prin delicatete, aratand profesionalism si mult fair play. Fara indoiala,meciul se va incheia cu o reverenta de multumire in fata publicului larg. ,,Game set match”!

Elena, nu esti singura!

Acum înţelegem de ce mergea prost tenisul românesc cu Ruxandra Dragomir la cârmă.

Share