home ECONOMIE Românii întâmpină ideea de a experimenta traiul luxos prin ofertele de închiriere propuse de Santa Maria Bay

Românii întâmpină ideea de a experimenta traiul luxos prin ofertele de închiriere propuse de Santa Maria Bay

Share

Visul românilor de a trăi ca în filme, respectiv într-o locație cu aer curat, definită de o comunitate exclusivistă, civilizată, amabilă și primitoare, într-o vilă luxoasă poate fi transpus în realitate. Desigur că intenția pentru viitor este de a transforma o astfel de experiență limitată ca timp într-un stil de viață, un vis fără sfârșit.

Materializarea unui astfel de vis este un gând cu o șansă mai mare ca niciodată de a deveni real. Santa Maria Bay este complexul care face totul posibil. Era un proiect imobiliar de proporții ce a devenit real datorită pasiunii autentice a celor ce au luat deciziile potrivite în prinvința acestuia. Dezvoltatorii cartierului rezidențial acum locuibil s-au asigurat că se pliază pe toate normele europene, totodată vizând un stil mediteranean-italian fidel, deosebit. Astfel, proiectul include vile de lux, construite in stil autentic italian, ce vine în completare cu elemente de estetică tradițional-artistică, încadrate în stilul sicilian.

În linii mari, complexul este alcătuit din vile impunătoare, elegante, ce asigură condiții de confort care satisfac și cele mai pretențioase gusturi. Ceea ce atrage atenția românilor se referă la faptul că dezvoltatorul vine cu oferte interesante, care nu includ însă doar cumpărarea unei vile aici, dar și servicii de închiriere.

Desigur există un regim special în care cei interesați pot opta pentru închirierea unei vile în splendidul golf Santa Maria Bay. Aparte de acestea, iată că românii dornici să experimenteze un trai luxos, altfel față de cel din metropole, au posibilitatea de a trăi pe propria piele într-un peisaj de poveste, în condiții ireproșabile.

Ce presupune închirierea unei vile în Santa Maria Bay, Constanța?

Certitudinea dezvoltatorului vizavi de dorința celor care închiriază o vilă în acest complex de a se stabili definitiv în golf a fost susținută în cazuri repetate. Pentru cei care au manifestat dorința de a trai pentru un timp mai lung în acest cartier rezidențial, SantaMariaBay.ro a pregătit oferte pentru fiecare vila de inchiriat Constanta.

Este o alternativă convenabilă pentru cei care doresc să locuiască în cartier, însă nu și să achiziționeze deja o casă. Pe site există informații privind un astfel de serviciu, respectiv fiecare dintre cei interesați pot intra în contact cu reprezentanții pentru a primi o ofertă personalizată de închiriere, raportat la nevoile sale.

Așadar, ce include o astfel de ofertă? În cadrul complexului sunt construite vile de trei tipuri – A, B și C. Diferența între acestea este reprezentată de aspecte precum orientarea lor în spațiu, priveliștea pe care o oferă, precum și suprafața pe care o ocupă, respectiv apropierea lor de coastă.

Avantajul vilelor de tip A este că dispun și de ascensor în ceea ce privește modul în care se realizează accesul între etaje, nu doar de scări interioare. De asemenea atrăgătoare sunt și încăperile vilei, cele de tipul holului spațios cu salon, a zonei de servit masa, spațiul de relaxare cucerind iremediabil atenția celor ce analizează ofertele de închiriere ale complexului.

Mai multe informații privind compartimentarea și tipul încăperilor din cadrul vilei de tip A sunt disponibile pe site-ul oficial. De asemenea regăsesc pe pagina web cei interesați și detalii privind vilele de tip B/C.

Alte avantaje ale unei astfel de experiențe se referă la partea de design a vilelor. Astfel, acestea vin în completare cu instalații electrice și de climatizare moderne, cu finisaje luxoase, conexiune wirelees, alături de automatizare individuală. Siguranța proprietarilor este asigurată prin sisteme de securitate performante.

Totul asigură luxul și confortul visat, o experiență de neuitat, ce se dorește apoi a fi transformată într-un stil de viață. Cei care iau ulterior decizia de a achiziționa o astfel de vilă se asigură de fapt de un trai de poveste nu doar pentru ei, ci și pentru generațiile următoare.

Pentru ca visul devenit realitate să fie complet, dezvoltatorii au avut în vedere și amenajarea spațiului exterior în raport cu viziunea generală privind un trai complex, întocmai cu nevoile. Astfel, curțile acestor spații de locuință includ terase exterioare în spații verzi, o completare în acest sens aducând-o și balcoanele cu vedere spre splendida plajă, spre mare și înaltul cerului. O astfel de grădină privată spațioasă, care de asemenea include și zonă amenajată pentru parcare, este tot ceea ce și-ar putea dori cineva pe partea de siguranță și intimitate. Gardul decorat ce o împrejmuiește constituie elementul final ce transformă grădina într-un loc perfect pentru relaxare.

Despre termenul minim de închiriere al unei vile, dar și alte aspecte de interes pot fi solicitate specialiștilor.

Citeşte şi
Revista presei. Alegeri anticipate in Republica Moldova?

Refuzul comuniştilor de a negocia votarea lui Lupu, candidatul coaliţiei, ar duce la anticipate. PCRM Read more

BNR intervine puternic pentru a sprijini economia

BNR a decis, într-o şedinţă de politică monetară de urgenţă, reducerea dobânzii cheie cu 0,50 Read more

Cum să porți un hanorac?

De când ne știm, bărbaților le-a plăcut să se îmbrace lejer, foarte confortabil. Doar bărbaților Read more

Un credit rapid pentru firma ta în doar 3 pași

Pentru orice firmă, oricât de mare sau de mică, există și momente de impas. De Read more

Gabriel Grădinescu: ASF urmărește evoluția și implicațiile Covid-19 în domeniul pieței de capital

Vicepreședintele ASF pentru Sectorul Instrumente și Investitii Financiare - Gabriel Grădinescu, a declarat:

Valentin Ionescu: ASF, măsuri pentru o evoluție ordonată pe piețele financiare nonbancare

Directorul Direcției de Strategie și Stabilitate Financiară în cadrul ASF, domnul Valentin Ionescu, a declarat...

Spune-mi ce animal preferi ca să-ți spun ce joc sa joci

Dacă îți place să te joci jocuri online, atunci suntem siguri că știi deja că Read more

Dan Armeanu: ASF,în plin proces de elaborare a normelor de aplicare a legii privind pensiile ocupaționale

Vicepreşedintele ASF al Sectorului Sistemului de Pensii Private - domnul Dan Armeanu, a declarat: „Diversificarea Read more

Leonardo Badea (BNR): Activitatea instituțiilor financiare a intrat în era digitală

Prezent astăzi la conferința Europeană a Serviciilor Financiare (European Conference on Financial Services - ECFS 2020) organizată la Brașov...

Biroul de traduceri din București, cu un deceniu de experiență

Așa zisele pretenții pe care le ridică astăzi publicul vizavi de serviciile de traduceri nu Read more

Share