home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă, la plimbare cu iubita, în Parcul Titan VIDEO

Robert Negoiţă, la plimbare cu iubita, în Parcul Titan VIDEO

Share

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a fost surprins când se plimba cu bicicleta, în Parcul Titan, în ziua de Paşti, deşi parcul este închis, iar cetăţenii pot ieşi din casă doar pentru urgenţe.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Locuiesc lângă parcul IOR, sector 3. Astăzi, eram pe biciclete cu copiii pe lângă parc, ne oprisem pe podul care desparte parcul pentru că observasem 2 biciclişti chiar în parc. Când ajung în dreptul nostru, îmi dau seama că era primarul sectorului 3 , Robert Negoita. La întrebarea mea de ce nu respectă regulile de interdicţie de a intra în parc, mi-a răspuns: ‘verific că totul să fie în regulă’, stând pe bicicletă, în pantaloni scurţi, cu un coş de picnic şi cu iubita alături. Am vorbit preţ de câteva minute.

După alte întrebări de ce ni se interzice nouă famiilor cu copii intrarea în parc, mi-a răspuns că nu el a închis parcurile şi nu el a dat ordonanţa militară. De ce tocmai edilul sectorului 3 se plimba prin parc încălcând ordonanţa militară ? După ce a plecat, am abordat un jandarm care stătea în apropiere şi supraveghea accesul în parc. La întrebarea de ce domnului Negoita îi este permisă plimbarea prin parc, ne-a răspuns că dansul are declaraţia pe proprie răspundere şi că poliţia locală care supraveghează parcul este în subordinea primarului. Cum vi se pare, legea este egală pentru toţi?”, a scris Lilia Stana, pe Facebook.

Negoţă a afirmat ulterior că a ieşit la muncă, să verifice lucrările din parc, dar şi din alte zone din sector, şi şi-a luat şi iubita cu el.

„Am fost la treabă şi ieri, m-am dus la treabă şi astăzi, mă duc la treabă şi mâine. Nu este nimic în neregulă. Mi-am convocat colegii la treabă, mâine se lucrează pe şantiere. Cineva trebuie să şi muncească. Este adevărat, în ziua de Paşti am luat şi iubita cu mine, dar am fost la verificat lucrări. O las singură tot timpul, am zis că măcar azi, în ziua de Paşti să vină cu mine, să fie cu mine, să nu o las singură. Colegii mei ştiu, i-am umplut de poze, de filmuleţe de la şantiere. Nu trăim de mult într-o ţară normală. Nici la treaba nu mai am voie să mă duc. Parcă am eu vreo vină că s-a închis parcul, nu l-am închis eu. Am verificat zona de aspersie, spaţiile verzi, copacii, toaletările, cositul, lacul, nivelul apei din lac, pavajul, mobilierul urban. Am mai fost şi la alte şantiere. Am verificat şi aleile de la Liviu Rebreanu, Dristorului, Decebal, Unirii, Baba Novac, Câmpia Libertăţii, Odobeşti. Dacă trebuie să-mi fie ruşine că muncesc, atunci îmi este ruşine”, a declarat Negoiţă.

El a mai spus că nu a ieşit la picnic şi că în sacoşe avea mâncare pentru lebede.

„Am avut pâine, eu strâng pâinea când se usucă şi o duc la păsările din parc, la raţe, la lebede. Sunt obişnuite să li se dea să mănânce şi mi-e teamă să nu plece dacă nu mai au de mâncare. Nu am avut nici un coş de picnic. Erau două pungi pline cu pâine uscată. Eu nu merg la picnic, nu cred că m-a văzut pe mine cineva la picnic, nici în parc, nici în locurile amenajate”, a mai spus primarul.

Citeşte şi
PSD, fake news cu Iohannis ascultând cu mâna pe inimă Imnul Secuiesc VIDEO

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a prezentat, în conferinţa de presă a Read more

Gabriela Firea şi Pandele citesc “Rugăciune la vreme de molimă” VIDEO

Gabriela Firea, primarul Capitalei, și soțul ei, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, citesc „Rugăciune la Read more

Klaus Iohannis nu va da un nou premier propus de PSD VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri, într-o declaraţie de presă având ca temă adoptarea moţiunii Read more

Tudor Gheorghe, show anti-UE si anti-Rezist difuzat de TVR VIDEO

TVR 1 a difuzat duminică, 26 ianuarie, spectacolul „Degeaba 30“,cu Tudor Gheorghe,  a cărui premiera Read more

Ludovic Orban a vorbit amical cu manifestanţii de la Piaţa Victoriei VIDEO

Premierul Ludovic Orban s-a oprit luni noapte, in Piata Victoriei, pentru a vorbi cu protestatarii Read more

Viorica Dăncilă îi ameninţă cu dosare penale pe pesedişti VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Daniel Suciu, de la Dezvoltare, încearcă să-i momească pe parlamentarii Read more

Muta la America. Viorica Dăncilă, noi clipuri silenţioase din SUA VIDEO

Întâlnirile de lucru ale Viorică Dăncilă continuă să fie prezentate fără sonor. Poate ca să Read more

Viorica Dăncilă are o nouă poreclă: Mama lui Bulă! VIDEO

Viorica Dăncilă s-a cadorisit cu o nouă poreclă. Pentru că imaginaţia românilor este fără limite Read more

Viorica Dăncilă a fost făcută praf şi de moţi, la Ţebea VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă a fost apostrofata, in timp ce incerca sa faca o baie de Read more

Klaus Iohannis, clipul de îndemn la vot, la referendum, interzis de CNA VIDEO

Acesta este clipul electoral al lui Klaus Iohannis, în care preşedintele României îndeamnă la prezenţă Read more

Share