home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă îşi face reclamă preţ de un milion de euro, măi, tată…

Robert Negoiţă îşi face reclamă preţ de un milion de euro, măi, tată…

Share

USR Bucureşti anunţă că majoritatea PSD-ALDE-PMP din Consiliul Local al Sectorului 3 a aprobat alocarea a 5 milioane de lei pentru „servicii de promovare” în bebenficiul primarului Robert Negoiţă.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„PSD îşi doreşte să combatem pandemia prin servicii de promovare ale lui Robert Negoiţă. 5 milioane de lei au fost alocate firmei Smart City Invest SRL pentru servicii de promovare instituţională de către Primăria Sectorului 3!

Suma este de 5 ori mai mare decât bugetul acordat pentru măsurile necesare pentru depăşirea pandemiei Coronavirus.

Acestea sunt priorităţile în perioada de criză Covid19 ale lui Robert Negoiţă şi ale consilierilor PSD-ALDE şi, surprinzător, PMP.

Consilierii USR Sector 3 au propus un proiect ce viza o prioritizare bugetară a activităţilor esenţiale în perioada de criză Covid19. Din păcate, acesta a fost respins de către consilierii PSD”, anunţă USR Bucureşti.

În raportul de specialitate, Primăria Sectorului 3 detaliază că are nevoie de acest contract pentru a promova serviciile online oferite de instituţie, în contextul pandemiei, dar şi promovarea noilor investiţii.

”Este nevoie de alt contract de promovare instituţională necesar iniţierii unor noi campanii de promovare care să contribuie la notorietatea noilor obiective de investiţii ce vor fi finalizate în acest an, dar şi pentru popularizarea în continuare a serviciilor online oferite de primărie în contextul generat de pandemia de SARS-CoV-2. De asemenea, în anul 2020, prin acelaşi contract se intenţionează iniţierea altor campanii de promovare a activităţilor desfăşurate de Primăria Sectorului 3, respectiv promovarea şi informarea cetăţenilor referitor la sistemul integrat inteligent, online, de gestionare a parcărilor, ce va fi implementat în partea a doua a acestui an. În sensul consolidării identităţii de brand a Sectorului 3, considerăm necesar ca o componentă a acestui nou contract să cuprindă şi servicii diverse de promovare şi publicitate dedicate acestui demers, fapt ce va genera o creştere constantă a încrederii în serviciile publice oferite cetăţenilor Sectorului 3”, se arată în document.

Cei 5 milioane de lei vor merge, cel mai probabil, către televiziunile de ştiri şi site-urile de propagandă apropiate de PSD.

„Că primarii îşi cumpără cu bani publici bunăvoinţa unor trusturi media asta nu mai este de mult o noutate. Însă nivelul la care a ajuns această practică în epoca Firea – Negoita este absolut scandalos. Astăzi, în şedinţa Consiliului Local al Sectorului 3, Robert Negoita vine (pentru a doua oară) cu un proiect prin care vrea să plătească 5 MILIOANE DE LEI PENTRU PUBLICITATE. În martie, acest proiect a fost respins. Acum însă proiectul se regăseşte pe ordinea de zi şi nu ar fi de mirare să fie aprobat”, a anunţat consilierul general Ana Ciceală (USR).

Ea a menţionat că aceste cheltuieli sunt absolut iresponsabile în această perioadă.

„În primul rând, pentru că nu ajută cu nimic. Toată comunicarea oficială se face de la Guvern, iar radiodifuzorii transmit gratuit informaţiile esenţiale privind criza COVID19. Aşadar, nu era nevoie de bani publici pentru ‘promovare institutionala’. În al doilea rând, se consuma resurse importante pentru imaginea primarului, în loc să fie alocate pentru obiective cu adevărat importante, cum ar fi consolidarea policlinicii Titan. În al treilea rând, se aruncă bani pe fereastră în condiţiile în care nivelul încasărilor va scădea, iar Primăria va fi nevoită să facă rectificări negative la jumătatea acestui an”, a mai declarat Ana Ciceală.

Citeşte şi
USR vrea confiscarea extinsă a averilor dobândite infracţional

Uniunea Salvaţi România (USR) a depus un proiect de lege care vizează modificarea Codurilor penale Read more

USR condiţionează intrarea la guvernare de eliminarea pensiilor speciale

USR a prezentat o serie de angajamente de reformă, acestea reprezentând baza „pe care USR Read more

USR solicită OUG pentru desfiinţarea Secţiei Speciale

USR cere Guvernului să desfiinţeze de urgenţă Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie (SIIJ), Read more

Gabriela Firea a ascultat melodia “Foame de bani”, în CGMB

Gabriela Firea s-a enervat iar cumplit şi, evident, s-a manifestat prin portavocea sa, viceprimarul huligan Read more

USR-PLUS se apropie în sondaje din nou de PSD

Creştere semnificativă a Alianţei USR-PLUS. PSD, în schimb, este în continuă scădere, arată cel mai Read more

PNL, USR şi PLUS se aliază şi la Galaţi contra Ciumei Roşii

PNL, USR şi PLUS vor susţine un candidat comun la funcţia de primar al județului Read more

Bogdan Chirieac susţine că ar putea să fie ucis de USR

Bogdan Chirieac a avut o ieşire violentă, la România TV după ce deputatul USR Ionuţ Read more

Neculai Onţanu: Partidele de dreapta vor introduce haos în Capitală!

Fostul primar Neculai Onţanu, candidat al Partidului ADER la Sectorul 2, solicită conducerilor partidelor de Read more

USR: „Avocatul Poporului este avocatul PSD-ALDE”

Senatorul USR Florina Presadă îi solicită lui Renate Weber, care ocupa funcţia de Avocat al Read more

GDS lansează un apel la unitate a partidelor de dreapta

Grupul pentru Dialog Social (GDS) a lansat, joi, "un apel la unitate" partidelor de centru-dreapta Read more

Share