home POLITICA Revoluţie anti-Dragnea în Partidul Social Democrat acum

Revoluţie anti-Dragnea în Partidul Social Democrat acum

Share

O adevărată revoluţie în curs împotriva lui Liviu Dragnea se produce în Partidul Social Democrat. Liderul partidului este contestat după ultimele sale tentative politice nereuşite.

Ziua Maghiarilor, dată de PSDragnea UDMR contra vot la moţiune

O ştire de ultimă oră ar fi şi cea mai dramatică pentru Dragnea. Fostul membru PSD Cozmin Guşă susţine că la cantonamentul PSDragnea din Rin Grand Hotel nu participă filialele PSD din Transilvania, care l-au părăsit pe Dragnea.

În spaţiul public, despre Liviu Dragnea se spune că a făcut un act de trădare naţională. Alţii spun că nu ştie pe ce lume trăieşti şi alţii că trebuie să plece din politică. Dragnea, spune istoricul Dinu C. Giurescu, face asta “din neştiinţă şi prostie. Este o ruşine naţională. Aşa ceva înseamnă trădare naţională”.

Revoluţie în PSD contra celor ce vând unitatea statului român

După ce PSDragnea a încercat ieri să scoată la mezat unitatea statului român, azi lucrurile au evoluat dramatic. Membrii simpli PSD i-au sunat pe aleşi. Rudele aleşilor şi-au sunat afinii din Parlament. În primul rând pe cei din Transilvania.

Cel puţin patru judeţe din Ardeal, Hunedoara, Cluj, Bistriţa Năsăud şi Mureş, s-au revoltat azi. Senatorii şi deputaţii din aceste organizaţii PSD au anunţat azi că nu vor vota moţiunea în atari condiţii.

Biroul Permanent al Camerei nu a aprobat proiectele de lege croite pentru UDMR. Pasul înapoi făcut de PSDragnea în negocierile cu UDMR a făcut formaţiunea să anunţe că nu participă la vot mâine şi nici nu stă în sală. Acum, Liviu Dragnea se confruntă cu o revoluţie în propriul său partid.

Pe lângă revoluţie în PSD, Darius Vâlcov, pus sub control judiciar

Darius “Ceaslov” Vâlcov, artizanul programului de guvernare, a fost pus sub control judiciar. Este o decizie luată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt. Controlul judiciar este pentru 60 zile. Motivul: instigare la dare şi luare de mită, cu interdicţia de a părăsi ţara.

Fostul ministru al Finanţelor Publice a decis să coopteze un funcţionar de la Oficiul de Cadastru Olt. Acesta trebuia să verifice în prealabil documentaţia întocmită de angajaţii Millenium Topographica.

Scopul era să nu fie înregistrate multe respingeri de la OCPI. Vâlcov ar fi fost nemulţumit de faptul că angajaţii societăţii nu răspundeau exigenţelor profesionale, având repercusiuni pe plan financiar.

Share