home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

Revista pres(rilor). Anca Constantinescu nu recunoaşte licitaţia Adevărul

Share

Anca Constantinescu, fost parlamentar PDL, supranumită “Deputata Ciocu’ Mic”, a declarat că nu recunoaşte licitaţia prin care a câştigat două dintre mărcile Adevărul Holding, nu va plăti banii şi spune că licitaţia a fost o escrocherie.

CDep

Salariaţii de la Giga TV şi-au primit o parte din bani. De ce? Pentru că el poate. Sunt curios dacă mi se va adeveri interpretarea. Acum câteva zile am spus că, atunci când Pinalti a ajuns la concluzia că şi-a atins scopul electoral, adică va fi reales primar, a tras heblul la televiziunea sa, pe care a iniţiat tratativele de vânzare. Cumpărătorii: Victor Becali şi Gică Popescu. Salariaţii: fără loc de muncă.

OTV a obţinut în justiţie şi suspendarea de către Consiliul Naţional al Audiovizualului a înjumătăţirii licenţei de emisie.

EvZ: Cum l-au boicotat pe Mihai Gâdea transformatoarele PDL-iste “La şefia ţării se află USL, alianţă din care face parte şi Antena 3 a lui Mihai Gâdea.
Cum de-a fost posibil în aceste condiţii ca lui Mihai Gâdea să i se întrerupă lumina în exerciţiul triplei sale funcţiuni: de moderator, de director şi de biograf al lui Dan Voiculescu? Răspunsul ni-l dau strigătele scoase zilnic de Sorin Roşca Stănescu şi Cornel Nistorescu, doi cronicari pripăşiţi la curtea lui Crin Antonescu: USL n-a pus mâna încă pe toată puterea! Aţi înţeles de ce i s-a întrerupt lui Mihai Gâdea lumina? Pentru că transformatoarele sunt în continuare PDL-iste. Nu-i nimic. Le schimbă el naşul Victor Ponta cu transformatoare USL-iste!”

Citeşte şi
Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a
Pe 24 iulie a.c., în şedinţa Consiliului de Administraţie al SRR, Ovidiu Miculescu l-a ameninţat
Timp de două ore, Laurențiu Botin, fost realizator TV Bacău, va dezbate live, în studioul
~FMI ii spune Guvernului sa lase fonfleurile~Rusanu promite institutie antievaziune~Copos, condamnat in Dosarul Loteria I
Un grup american de apărare a drepturilor jurnaliştilor a condamnat un atac asupra unui jurnalist
~nu are emotii~nu a incalcat niciodata Constitutia~Catalin Voicu s-a bucurat ca un copil~Antonescu zice ca
~apocalipsa televizata de la Universitate~Oprescu isi pregateste retragerea din politica~constructia de autostrazi, grabita prin lege~
Acum o seară, la „Jocuri de Putere”, Rareş Bogdan s-a contrat de la distanţă cu
Postul de televiziune Realitatea TV va avea emisia suspendată joi, 17 ianuarie, pentru 10 minute,
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Share