home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Zmarandescu spune ca Becali se crede Dumnezeu

Revista presei. Zmarandescu spune ca Becali se crede Dumnezeu

Share

EvZ: Zmarandescu – Becali a stricat Steaua pentru că se crede Dumnezeu “Încetaţi să credeţi că mai poate cineva să-l contrazică pe Gigi. M-aţi întrebat dacă îmi place Gigi Becali. Îmi plăcea vechiul Gigi Becali. Cel de acum este o nenorocire pentru el şi pentru cei din jur. El dacă nu intra în politică, nu-l durea capul”

Romania libera: Becali – Dumnezeu mi-a spus sa-i iau pe jucatorii astia si sa fac o echipa

Bursa: Băsescu: Dacă tot împrumutăm pentru salarii şi pensii, dăm faliment toţi “Preşedintele Traian Băsescu a declarat vineri la Mangalia că susţine strategia fiscală adoptată de Guvern, precizând că, dacă România rămâne pe poziţia unei ţări care plăteşte salariile bugetarilor şi pensiile din împrumuturi, atunci «dăm faliment toţi»”

Curierul national: Preşedintele Chinei, Hu Jintao, a discutat cu premierul Emil Boc oportunităţile de investiţii în România “Premierul Emil Boc s-a întâlnit ieri cu preşedintele Chinei, Hu Jintao, pentru a discuta despre oportunităţile de investiţii în România, printre proiectele amintite numărându-se şi construcţia reactoarelor 3 şi 4 ale centralei nuclearo-electrice de la Cernavodă, a doua centură a Capitalei şi realizarea Canalului Dunăre – Bucureşti”

Puterea: Elena Udrea anunţă schimbări în guvern “pe ici, pe colo” “În toamna asta se numără miniştri. Emil Boc fiind plecat în China pentru şapte zile, decizia de a anunţa remanierea Guvernului i-a aparţinut vicepreşedintelui PDL, Elena Udrea, şi ea membru al Cabinetului”

Adevarul: Există viaţă dincolo de corporaţie. Românii care au ales viaţa în schimbul multinaţionalei “La 33 de ani, Monica Izvănariu a ales să pună punct unei cariere de economist într-o multinaţională. Acum trăieşte după propriile reguli. Şi-a schimbat brusc stilul de viaţă, dar e fericită”

Gandul: Roubini – Karl Marx avea dreptate, capitalismul se poate autodistruge “Profetul crizei din 2008, economistul Nouriel Roubini, crede că şansele de a ne confrunta cu o revenire a recesiunii sunt de peste 50%, iar următoarele două-trei luni vor fi hotărâtoare pentru direcţia pe care o va lua economia mondială”

Citeşte şi
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Magyar Nemzet, unul dintre cele două cotidiene de opoziţie în Ungaria, se închide începând de
Share