home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Ziua Nationala

Revista presei. Ziua Nationala

Share

Gandul: Ce se intampla in orasul tau de Ziua Nationala. “Aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând ministerelor Apărării Naţionale, Internelor, SRI şi SPP participă, miercuri, la parada de Ziua Naţională. La festivităţi vor fi aduse avioane, elicoptere, transportoare de trupe, ambarcaţiuni şi maşini de luptă.”

FOTO: EnvyBlog

Curentul: SOV, disperat să-şi amâne dosarul de favorizare a infractorului. “Sorin Ovidiu Vîntu se străduie din răsputeri, folosindu-se de avocaţii săi, ca dosarul în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa să nu fie judecat prea curând, el obţinând ieri o nouă amânare a cauzei, însă numai pentru o săptămână.”

Evenimentul zilei: “Vasile Dâncu, la “2+1”: “În Republica Moldova este o etapă în care se încearcă eliberarea de frică””. “[…]am vrut să fac un studiu și l-am făcut cum știam eu a face mai bine. Am vrut să le arăt moldovenilor votul. Și poate și românilor, să vadă ce au ales moldovenii. În rest, ce au numărat, cum s-a ajuns acolo, e cu totul altceva.”

Curierul national: De ce în 2010 se iau mai puţini bani europeni decât în 2009? “Isărescu: Sansele de a avea absorbţia fondurilor UE în acest an sub 2009 sunt extrem de mari. Potrivit guvernatorului BNR gradul redus de atragere a banilor are drept cauze “neînţelegere, lipsă de interes, delăsare”. Oamenii de afaceri invocă birocraţia execesivă, accesul greoi la finanţare ca de altfel şi rambursarea întârziată”

Ziarul financiar: Apar semne de dezmorţire a economiei. Întrebarea este cât de solide sunt. “Prima tranzacţie de 100 mil. euro din martie 2008 încoace, revenirea vânzărilor de camioane sau menţinerea exporturilor pe plus de 26% sunt semnale că economia poate reintra pe creştere în 2011 “

Citeşte şi
De Ziua Naţională, după ce a participat la seria de evenimente de la Focşani, organizate
ONG-urile Corupţia Ucide, Rezistenţa şi Iniţiativa România anunţă protest masiv la Piaţa Victoriei din Bucureşti,
Un protest semnificativ a avut loc în alveola de la Piaţa Victoriei şi de Ziua
Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat vineri că unii politicieni inventează scenarii despre "un alt
10 Mai este adevărata zi naţională a României, iar România este, de jure, în continuare,
Orban Viktor a recidivat, repetând şi accentuând ceea ce au afirmat anterior oficialii maghiari. El
MAE anunţă că a notat cu surprindere și nedumerire decizia luată de Ungaria. Budapesta a
Klaus Iohannis a decis că persoanele cu probleme penale nu vor fi invitate la parada
Unirea unui neam in graniţele sale istorice, nu se face după oportunităţi vremelnice, trecătoare. Ea
Ziarul Romania libera nu stie sa scrie corect nici macar Ziua Nationala. Halal decadere! In
Share