home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Zid în jurul euroşpăgarului

Revista presei. Zid în jurul euroşpăgarului

Share

Curentul: Năstase şi Ilici fac scut în jurul „euro-şpăgarului“ Severin “Că frăţia din sfera infracţională este deja o cutumă bine înrădăcinată în PSD nu mai este de mult un secret pentru nimeni”

foto: inliniedreapta
fotoinfo: laba bratului conducator al barbatului de stat

EvZ: Besoiu “l-a ajutat” pe Caramitru să piardă o bursă la Yale “Ion Besoiu ar fi divulgat Securităţii intenţia lui Ion Caramitru de a rămâne în SUA, motiv pentru care nu i s-a mai dat paşaportul. În 1980, Ion Besoiu era director la Teatrul “Bulandra” şi, potrivit documentelor din arhiva CNSAS, sursa “Bogdan” a Securităţii”

Gandul: CNSAS: Ion Besoiu, alias “Bogdan”, i-a turnat pe Caramitru şi Ciulei pentru câteva sute de lei; despre cine a dat relatări “Baltagul” Nicolae Breban “CNSAS susţine că Ion Besoiu şi Nicolae Breban au colaborat cu Securitatea. Actorul susţine că “pe vremea aia trebuia să dai relaţii”, în timp ce scriitorul spune că nu a semnat “niciodată un angajament cu Securitatea””

Adevarul: Breban turna la Nicolae Pleşiţă ca să-l potolească pe Paul Goma “Scriitorul Nicolae Breban este acuzat de CNSAS că ar fi colaborat cu Securitatea, fiind chiar omul de legătură al temutului general Pleşiţă. Principalele probe ale CNSAS sunt mai multe transcrieri ale unor discuţii telefonice între Nicolae Breban (74 de ani) şi generalul Nicolae Pleşiţă (1929-2009)”

Romania libera: Cum a înşelat Dinel autorităţile “Există şi varianta de lucru că ar fi dispărut din ţară spre America de Sud, dar sunt şi ipoteze care spun că Staicu se mai află încă în ţară şi îşi aranjează ploile. Adică ar urma să se predea când el consideră că şi-a pus la adăpost afacerile”

Puterea: Noul Dinel. Afaceristul craiovean condamnat pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor a preluat numele soţiei, Nuţu “Omul de afaceri craiovean Dinel Staicu, recent condamnat definitiv la şapte ani de închisoare pentru fraudarea Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR), se numeşte acum Dinel Nuţu, după ce, în luna ianuarie a acestui an, şi-a schimbat numele, preluându-l pe cel al soţiei”

Bursa: Ţepeş a demisionat silit?! “Altfel decât am crezut pare că stau lucrurile în cazul demisiei lui Daniel Ţepeş (la 25 martie) din Consiliul de administraţie al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), subiect căruia ziarul “BURSA” i-a dedicat, deja, patru articole şi a fost invocat în altele trei”

Curierul national: Pentru cine mai este viabilă procedura insolvenţei? “Insolvenţa poate fi o soluţie pentru firmele aflate în dificultate dacă aceasta se face în timp util. Firmele îşi reorganizează activitatea, iar creditorul obţine mai mult decât prin lichidare. Firmele mici sunt însă forţate să-şi închidă afacerea, insolvenţa fiind una mult prea costisitoare pentru ele”

Fin.ro: Volksbank vrea sa reia creditarea “Volksbank Romania vrea sa acor­de incepand cu aceasta luna pri­me­le imprumuturi, dupa un an si jumatate de la sistarea com­pleta a activitatii de creditare

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share