home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Motiune de cenzura pe Codul Muncii

Revista presei. Motiune de cenzura pe Codul Muncii

Share

Adevarul: Codul Muncii, prins în războiul politic “PSD şi PNL depun o moţiune de cenzură împotriva noului proiect. Dacă în cazul PSD nu este o surpriză, PNL contestă o lege considerată de dreapta”

foto: Sanford

Curentul: Băsescu atenţionează: există dosare blocate de procurori “Preşedintele a atenţionat că există dosare care se blochează încă din faza iniţială, de la procuror, şeful statului afirmând că mai ales dosarele de evaziune fiscală trebuie să ajungă repede în instanţă. Preşedintele a subliniat că nu doreşte să insinueze nimic, însă are informaţia că unele dosare sunt blocate la procuror. „Am informaţia, nu proba, că se întâmplă cu rea intenţie“, a adăugat el”

Puterea: Lista datornicilor din PDL la bugetul de stat. Traian Băsescu a cerut ferm ca lupta contra evaziunii fiscale să fie purtată fără menajamente “„Evaziunea fiscală este un atentat la siguranța națională a României. Orice ban furat statului este un atac la siguranța lui”. Acestea au fost cuvintele rostite de președintele Traian Băsescu, la bilanțul activității Ministerului Public pe anul 2010”

Curierul national: Va avea vreun efect războiul contra evaziunii? “Guvernul pare a fi pornit o luptă împotriva economiei subterane care potrivit ultimelor estimări se ridică la peste 50 mld. euro. Analiştii susţin că raziile mai mult îi vor speria pe evazionişti şi nu vor scoate la suprafaţă mai mult de 1% din economia gri. Întreprinzătorii spun că domeniile cu un grad ridicat de evaziune sunt petrolul, alcoolul, tutunul şi agricultura”

Gandul: Pesedista din Playboy care l-a “învins” pe Ponta: “Nu e pornografie, e artă” “Roxana Golban, tânăra social-democrată care a pozat în Playboy spune că nu a pus la inimă criticile lui Victor Ponta şi că vrea să îşi continue cariera politică, de preferinţă tot în PSD”

Romania libera: Cine sunt patronatele şi pe cine reprezintă “Câteva zeci de federaţii patronale pretind că reprezintă companiile româneşti în relaţia cu sindicatele şi cu statul, însă cei mai mulţi patroni nu ştiu exact cine şi cum negociază în numele lor”

Financiarul: Doar 7 institutii de credit din 42 isi asuma deschis riscurile in finantarea agriculturii “Ele si-au dezvoltat produse specifice acestui domeniu de activitate  Banca Transilvania a anuntat ieri ca vrea sa acorde imprumuturi de maximum 250.000 de lei fermierilor, iar dobanda perceputa se ridica la 12,5%”

EvZ: Ziar arab: Muammar Gaddafi foloseşte mercenari români “Liderul libian Muammar Gaddafi foloseşte mercenari din Serbia, Ucraina şi România, susţine publicaţia pan-arabă Asharq al-Awsat, preluată de ziarul israelian Jerusalem Post”

Bursa: Petrolul, dolarii şi… băncile centrale “Explozia socială din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu a venit ca o binecuvântare pentru băncile centrale. Acum există o explicaţie pentru creşterea accelerată a preţului petrolului din ultimele luni. Iar propaganda guvernamentală o exploatează din plin, adăugând şi speculatorii în ecuaţie, pentru a obţine efectul maxim în faţa unor populaţii terorizate de prăbuşirea nivelului de trai.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share