home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Victor Becali implicat in santajul de la Electrica

Revista presei. Victor Becali implicat in santajul de la Electrica

Share

Impresarul de fotbal ar fi „intermediat“ certurile dintre un interlop şi un director de la Electrica, sustine Adevarul. Omul de afaceri Tonea Chiriac, cunoscut în lumea interlopă, a fost arestat, după ce a şantajat un director că are înregistrări cu el de la orgii sexuale.

Romania libera sustine ca motivul santajului defapt ar fi fost ca directorul ar fi luat 800.000 de euro de la niste camatari. Corneliu Stan ar fi legat, prin membrul gruparii interlope in cauza, de Mihai Necolaiciuc. Halal, barbate! Astia ne sunt managerii, ca brazii.

Curierul National anunta ca Ioana Maria Vlas ramane in arest, dupa ce Judecătoria Ploieşti a respins joi o cerere de eliberare condiţionată a acesteia. Vlas a fost condamnată definitiv în luna iunie a anului 2009 la 10 ani de închisoare în dosarul FNI. Instanta a fixat pentru luna noiembrie termenul la care aceasta poate face o nouă cerere.

Bine-bine, cu orgiile santajuale ale lui Becali mai pot trai, dar pe Ioana Maria Vlas ce a apucat-o? Nu spunea ea ca se simte foarte bine in puscarie, pentru ca in libertate ii este teama sa nu fie omorata?

Cristian Preda a venit la Interviurile Gandul si spune ca Oprea nu ar trebui să fie ministrul Apărării, iar Videanu ar trebui să renunţe la politică, dacă îi este frică să iasă pe stradă. Avand in vedere simpatia deosebita pe care n-o am pentru Gabriel Oprea, prefer sa-mi amintesc de o conferinta de presa de la PD, de prin anul 2002 sau 2003.

Adriean a venit sa ne vorbeasca despre strategia economica a Partidului Democrat si nu am inteles nimic. Absolut nimic. Asa ca nici nu am scris vreun articol. A doua zi nu am citit nimic in presa relevant spus de Videanu, care sa-mi fi scapat cumva.

Puterea informeaza ca Băsescu pregăteşte remanierea unor miniştri, iar Udrea nu este pe listă. Practic, aceasta remaniere este exact cel mai bun lucru: ministrii uzati, de genul lui Seitan (care, din punctul meu de vedere, a facut o gafa cu drepturile de autor), ori Oprea (care este o pata mare pe obrazul si-asa congestionat al Executivului) sunt inlocuiti.

Sunt curios ce se va intampla cu aceia fara putere politica, de genul lui Funeriu, care a facut o singura fapta buna: i-a curmat chinul Melaniei (Mandas Vergu). In acelasi timp, Executivul ramane pe pozitii, intr-un moment in care ar fi bine sa nu ne trezim si cu o criza guvernamentala.

Si o stire de externe, dar care este o pilda exemplara pentru noi: Bursa de la Budapesta s-a prabusit din cauza temerilor ca Ungaria este in situatia Greciei, anunta Ziarul financiar.

In urma cu cateva zile, am aflat ca BNR a irigat piata cu o suma uriasa, ca sa nu cada leul, in perioada manifestatiilor din Grecia. Unul dintre lucrurile care se putea petrece era caderea Bursei de Valori Bucuresti, ca si-asa este ea prapadita rau de tot.

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care

Share