home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Venea o moara. Pe Siret. Cu spagi

Revista presei. Venea o moara. Pe Siret. Cu spagi

Share

Adevarul: Traficanţi cu epoleţi “Peste 60 de poliţişti de frontieră şi vameşi de pe sectorul de graniţă Siret (judeţul Suceava) au fost săltaţi ieri-dimineaţă de mascaţi, sub acuzaţia de contrabandă cu ţigări şi fapte de corupţie. În timp ce contrabandiştii de la Siret erau audiaţi, la Bihor a fost finalizat un dosar în care un vameş şi-a cumpărat funcţia cu 130.000 de euro”

foto: 1235

Bursa: Premiera la Vama Venea o moară pe Siret “Spectacolul de ieri este, în primul rând, o premieră: de când venea o moară pe Siret, nu s-a mai pomenit să ridici o vamă de frontieră şi să o muţi în Bucureşti, cu tot cu femeie de serviciu (se spune că şi ea avea partea ei de şpagă).”

Puterea: 25.000 de euro, şpaga pe tură la Vama Siret. 120 de vameşi, poliţiştii de frontieră şi traficanţi, aduşi cu autocarul la DNA Bucureşti “O amplă acţiune anticorupţie a avut loc, ieri-dimineaţă, la Sectorul Poliţiei de Frontieră Siret. Surse apropiate anchetei susţin că acesta este doar începutul, în perioada următoare fiind vizate şi alte puncte de frontieră de pe graniţa externă a Uniunii Europene.”

Gandul: Adriean Videanu – Boc să aleagă: premier sau preşedinte de partid “Intrebat dacă asta înseamnă că Emil Boc ar trebui să se retragă de la şefia partidului, dacă vrea să-şi ducă în continuare mandatul de prim-ministru, Videanu răspunde: “Nu neapărat. Ar putea să rămână chiar preşedintele partidului””

Curierul national: Ce se întâmplă dacă se reduce TVA? “Lazăr (MFP): O reducere în acest moment nu este benefică şi nu ar conduce la o scădere a preţurilor. Muscalu: Nu cred că vom vedea scăderi foarte ample de preţuri, aşa cum nici majorarea taxei nu s-a resimţit total în preţuri. Nicolescu: Statul ar trebui să crească baza de impozitare pentru a putea diminua TVA fără să-şi afecteze veniturile”

EvZ: Egiptenii liberali dau o speranţă democraţiei “Finalul protestelor din Egipt ar putea marca ascensiunea filonului liberal bine definit al societăţii, capabil să pună bazele unui sistem democratic după plecarea lui Mubarak de la putere.”

Financiarul: Revoltele din Egipt si Yemen pun in pericol economia mondiala. Cuprul, record absolut: 10.007 $/tona “Profesorul american Nouriel Roubini avertiza recent, la Davos, de iminenta unei crize sociale la nivel international  Graul se vinde tot mai scump la bursele internationale: 277 euro/tona, +54% in doar patru luni”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share