home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

Revista presei. Vantu baga in puscarie rudele lui Popa

Share

Curentul: Vîntu îi bagă în puşcărie pe fratele şi cumnata lui Nicolae Popa “Obişnuit să calce pe cadavre pentru a-şi salva pielea, Sorin Ovidiu Vîntu a mai făcut, zilele trecute, dintr-o singură gargară, încă două victime. Este vorba despre fratele şi cumnata infractorului Nicolae Popa, Virgil şi Mariana Daniela Popa”

foto: EvZ – Cum arata Nicolae Popa azi

fotoinfo: “Un om de afaceri calm, care-şi calculează fiecare mişcare. Un personaj cu o fizionomie total diferită faţă de aceea cunoscută din singura fotografie publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române şi a Interpol”

EvZ: Boureanu: “Nimic nu-i dă dreptul lui Macovei să decidă cine candidează sau nu” “Vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, susţine, într-un interviu acordat EVZ, că dezbaterea pe marginea criteriilor de integritate propuse de Monica Macovei, Cristian Preda şi Sever Voinescu ascunde interesele personale ale acestora, care nu au altceva de oferit

Romania libera: Varianta opoziţiei seamănă izbitor cu varianta Guvernului.Codul muncii: Jocul dublu al USL “În ciuda declaraţiilor acide şi a valurilor de critici aduse Codului Muncii conceput de Executiv, parlamentarii opoziţiei au luat cu „copy-paste” aproape 80% din articole. Adică, şi multe dintre cele aspru criticate în duet cu sindicaliştii”

Gandul: Ministrul Muncii: Sistemul de pensii de stat din România e un sistem piramidal. La pensiile private obligatorii contribui 29 de ani şi încasezi doar unul “Sistemul de pensii din România este un sistem de tip piramidal atât timp cât sunt 10 milioane de persoane active din care doar 5,6 milioane contribuie la fondul de pensii de stat, susţine Ioan Botiş, ministrul Muncii”

Financiarul: MCSI a infiintat o comisie care sa analizeze o posibila preluare a UPC de catre RCS&RDS Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor: “Eu nu am toate datele acestei fuziuni si nici nu stiu care sunt regulile dupa care vor functiona. La minister s-a creat o comisie care monitorizeaza aceasta achizitie. Noi nu avem competenta in acest sens. Vom asigura doar asistenta tehnica necesara pentru Consiliul Concurentei (CC) cand vom fi solicitati”

Bursa: FAO: Preţurile mondiale ale alimentelor, la un nou record în februarie “Preţurile mondiale ale alimentelor au urcat la un nou nivel record în februarie, după o evoluţie similară în luna precedentă, anunţă Naţiunile Unite, arătând că cele mai mari creşteri au fost consemnate de lapte, cereale şi carne”

Curierul national: Militarii din Occident, la un pas de intervenţie în Libia “Mai multe nave de război din mai multe ţări occidentale se îndreptau ieri spre ţara condusă de Kadhafi. Forţele Guvernului şi cele ale opoziţiei se luptă în continuare pentru oraşele strategice”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share