home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. USL? “Noi vrem putere”. Reforme, ba

Revista presei. USL? “Noi vrem putere”. Reforme, ba

Share

Romania liberaUSL vrea mai întâi puterea şi apoi reforme “Pe lângă propunerea de a renunţa la doi ani de mandat, preşedintele Traian Băsescu a mai făcut o „ofertă” opoziţiei: să rămână un Parlament bicameral, în schimbul urgentării proiectelor privind reor­ganizarea administrativă şi, respectiv, revizuirea Constituţiei. Răspunsul USL? Întâi alegeri anticipate”

firelily

Puterea: Stenograma discutiei Basescu – USL “Dialogul „compromisului”, după cum Băsescu a denumit consultările, s-a dovedit a fi într-un final un dialog al surzilor. Nimeni nu a ieşit mulţumit de la Cotroceni. Au vorbit mult, dar nu s-au înţeles deloc”

CurentulDin mormånt, eroul Agache îl poate da afară pe Frunda din Senat “Senatorul UDMR Gyorgy Frunda probabil nu s-a gåndit niciodată că atunci cånd îi apăra cu vehemenţă la CEDO pe ucigaşii maghiari ai maiorului de poliţie romån Aurel Agache îşi punea la bătaie chiar mandatul de parlamentar”

AdevarulDragnea, toţi banii înapoi! “Raportul preliminar al Comisiei Europene în cazul neregulilor cu fonduri UE arată că, în cazul CJ Teleorman, abaterile sunt atât de grave încât trebuie returnată întreaga sumă destinată asfaltărilor”

ZFŞefii CNVM au aceleaşi salarii ca supraveghetorii de pe Wall Street, între 90.000-133.000 de mii de dolari “Conducătorii CNVM au ajuns să câştige cât şefii vestitei Securities and Exchange Commission (SEC), arbitrul celor mai mari burse din lume, deşi pe piaţa românească au loc tranzacţii de 8.000 de ori mai mici decât pe cea din SUA”

Curierul nationalFMI către UE: Opriţi dezbaterile neproductive şi acţionaţi acum “Fondul Monetar Internaţional a avertizat liderii europeni că răspunsul lor ezitant la situaţia economică dificilă a Greciei riscă să declanşeze o a doua criză mondială în următorii 3 ani. Reuniunea de la Luxemburg s-a încheiat fără ca miniştrii să cadă de acord asupra unui al doilea împrumut pentru Grecia”

GandulCare sunt cele mai afectate instituţii internaţionale în cazul falimentului Greciei “Eventualul faliment al Greciei va pune probleme mari nu numai cetăţenilor eleni, ci şi tuturor instituţiilor financiare sau de reglementare care sunt legate financiar de statul elen. Conform unui studiu al băncii britanice Barclays, cele mai afectate instituţii vor fi cele Europene, care au contribuit cu cei mai mulţi bani la salvarea Greciei”

Fin.roProblema Greciei devine globala. China si Japonia promit sa sustina zona euro “Parlamentul grec urma sa decida azi-noapte daca acorda sau nu vot de incredere noii echipe guvernamentale. Dupa un inceput de saptamana in deriva, pietele financiare spera la gasirea unei solutii rapide la criza elena”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share