home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Tatal lui Vantu, ofiter la Secu?

Revista presei. Tatal lui Vantu, ofiter la Secu?

Share

Curentul: Tatăl natural al lui Nuşulică era ofiţer de Securitate (Dan Badea). “În urmă cu opt ani, pe cånd mă aflam la „Evenimentul Zilei“, am primit la redacţie o scrisoare adresată lui Sorin Ovidiu Vîntu de o persoană care susţinea că este tatăl adoptiv al miliardarului.”

FOTO: Dan Badea Blog

Curierul national: FMI, un rău necesar. “Dezechilibrele mari la nivelul deficitului bugetar, la care se mai adaugă şi lipsa unor măsuri pentru a crea un mediu de afaceri puternic, care să aducă mai mulţi bani la buget, fac ca România să fie nevoită să se îndatoreze din ce în ce mai mult.”

Ziarul financiar: România, nevoită să ramburseze datoriile contractând alte datorii. “Preşedintele Traian Băsescu a confirmat ieri ceea ce a scris ZF: un nou acord de împrumut cu FMI; În pofida promisiunilor Guvernului şi ale BNR că sunt bani pentru rambursarea creditului enorm de 20 mld. euro, parafat în martie 2009, datoriile făcute nu pot fi plătite decât prin alte datorii.”

Bursa: Fondul Proprietatea intră în era Mobius. “Mark Mobius, şeful Franklin Templeton, firma care va administra Fondul Proprietatea, a declarat ieri că va avea independenţă în luarea deciziilor privind administrarea fondului, iar comitetul reprezentanţilor va avea atribuţii doar de supraveghere.”

Financiarul: Radu Ghetea: OUG 50/2010 poate crea probleme la nivelul sistemului bancar. “Bancherii vor milita in continuare pentru ca Ordonanta 50 privind creditele de consum sa fie modificata, astfel incat prevederile sa fie clare si sa nu creeze confuzie, a anuntat ieri presedintele ARB, Radu Ghetea.”

Gandul: Guvernul se pregăteşte pentru atacuri informatice “la mişto” asupra sistemului de depunere online a declaraţiilor de venit. “Nu poţi să faci din rahat bici în trei zile”, spune Varujan Pambuccian, lider al Coaliţiei de guvernare, care lucrează alături de Ministerul Comunicaţiilor la sistemul de depunere online a declaraţiilor pentru venituri din activităţi independente. Pambuccian se aşteaptă ca sistemul să fie “atacat la mişto” odtaă ce va fi pus, totuşi în funcţiune”

Evenimentul zilei: Legalizarea prostituţiei, varianta Prigoană. “Vrea să facă din Casa Poporului mall, să lase clerul fără finanţare de la stat şi, mai nou, să bage prostituţia în nomenclatorul de meserii. Silviu Prigoană a depus ieri la Parlament o iniţiativă legislativă privind legalizarea celei mai vechi, dar şi hulite meserii.”

Puterea: Lupta contra Trianonului în Ardeal. Ultranaţionaliştii HVIM desfăşoară în Transilvania acţiuni de negare a graniţelor actuale ale României. “Activităţile cu caracter iredentist şi naţionalist -revizionist, care vizează negarea caracterului naţional -unitar al statului român, pregătirea condiţiilor pentru diminuarea suveranităţii acestuia în zone locuite compact de comunităţi etnice minoritare, subminarea activităţii şi autorităţii unor instituţii legale ale statului în aceste zone, discreditarea ţării noastre în relaţiile cu instituţiile euroatlantice, discriminarea pe criterii etnice şi susţinerea unor iniţiative separatiste care aduc atingere integrităţii teritoriale a României s-au intensificat în ultima perioadă pe teritoriul ţării noastre, cu precădere în Transilvania”

Romania libera: Analiză. Alianţa pentru Integrare Europeană, aproape de sfârşit. Cum păşeşte Moldova spre Moscova. “Invalidarea referendumului privind alegerea prin vot direct a preşedintelui torpilează şansele europene ale Republicii Moldova, ameninţă funcţionarea democratică a ţării şi consolidează poziţia comuniştilor.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share