home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. SUA – cutremur unde nu sunt cutremure

Revista presei. SUA – cutremur unde nu sunt cutremure

Share

Adevarul: Cutremur de 5,9 în SUA. Pentagonul, Casa Albă şi Congresul evacuate “Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 a avut loc marţi după-amiază la Washington DC. Seismul s-a resimţit în marile oraşe, iar Pentagonul a fost evacuat”

earthday
 September 2, 2008 at 2:23pm: “Could an earthquake hit New York City? Recent analysis by scientists proves the fear is real. A study conducted by Columbia University’s Lamont-Doherty Observatory revealed many small faults believed to be inactive, which could eventually contribute to a “major, disastrous earthquake,” reports Jim Fitzgerald of the Associated Press”

Romania libera: Cutremurele sunt prevestite de iPhone “Utilizatorii japonezi de iPhone îşi vor putea seta o alertă în caz de cutremur cu următoarea versiune a sistemului de operare iOS 5 de la Apple, ce va fi lansată la sfârşitul lunii septembrie”

Fin.ro: Care sunt transformarile majore pe piata TV din Europa Centrala si de Est “Platformele traditionale, precum DTH si televiziunea terestra, sunt inca metoda dominanta pentru vizionarea TV. Broadcasterii sunt precauti in ceea ce priveste investitiile in HD TV.  Pana in 2015, numarul  gospodariilor multichannel va lua un avans de peste 50%”

ZF: Topul celor mai profitabile companii din România “Doar patru companii au avut anul trecut profit de peste 100 mil. euro, reiese din datele publicate ieri pe site-ul Ministerului Finanţelor. Cele mai profitabile 20 de com­panii din România au realizat în 2010 un profit net cumulat de 1,77 miliarde de euro, în creştere cu 2,3% faţă de anul anterior”

Curierul national: Unde se va opri febra aurului? “Ieri, preţul aurului a ajuns la un nou record, depăşind 1.900 dolari uncia. Economiştii spun că preţul metalului preţios va continua să crească, ţinând cont de situaţia economică mondială. Până la finele anului, cotaţia aurului ar putea ajunge la 2.000 de dolari uncia”

Curentul: Noua variantă a taxei auto, adoptată în două săptămåni “Proiectul de lege privind modificarea taxei auto, postat pe site-ul MMP, prevede introducerea unei metode de calcul care să permită taxarea corectă şi reală a poluatorilor, bazată pe cantitatea de emisii cu impact asupra mediului produsă de aceştia, ajungându-se astfel la reducere a taxei cu circa 30% faţă de situaţia actuală”

EvZ: Incredibila poveste a lui Ovidiu Rusu care din puşcărie ţepuia oamenii şi apoi intra în direct la OTV “Cu puţin timp înainte de pronunţarea sentinţei, i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore, iar poliţiştii i-au scos cătuşele. S-a dus să bea un suc. Şi dus a fost”

Bursa: Gheorghe Piperea: “AVAS se spală pe mâini în privinţa listării BCR” “Aceasta nu este o poziţie corectă. Clauza care prevede listarea este o stipulaţie pentru altul. În contractul de privatizare, statul, prin AVAS, s-a asigurat că, atunci când nu va mai fi în acţionariatul BCR, listarea băncii la bursă va avea, totuşi, loc”

Gandul: Permis de conducere pe numele lui Vladimir Putin, descoperit la Chişinău într-o “fabrică” de acte false. Care era destinaţia lui “Centrul anticorupţie din Republica Moldova a descoperit la Chişinău o “fabrică” de documente false, inclusiv un permis de conducere moldovenesc pe numele premierului rus Vladimir Putin, relatează marţi PRO TV Chişinău”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share