home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. SOV da rateuri

Revista presei. SOV da rateuri

Share

Curentul: Vîntu a început să dea rateuri şi amestecă puterile în stat. “După prezentarea, luni, de către procurori a materialului de urmărire penală pentru trimiterea sa în judecată, escrocul Sorin Ovidiu Vîntu a îmbrăcat altă haină decât cea a aroganţei care-l caracterizează şi a devenit un umil om de afaceri hăituit de „organele represive ale statului“ a căror funcţionare este reglementată de Legea Supremă.”

Evenimentul zilei: Baconschi, la “Naşul”: PDL e coada unei comete politice, Băsescu. “Cu o zi înainte de lansarea fundației creștin-democrate pe care o conduce, la care e așteptat și președintele Traian Băsescu, Teodor Baconschi și-a caracterizat astă seară, la ”Nașul”, partidul în care abia a intrat drept ”coada unei comete politice”, șeful statului.”

Vasile Blaga, la Interviurile Gândul: „Voi candida la preşedinţia PDL dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid”. “fostul ministru de Interne spune, cu subiect şi predicat, că va candida la şefia PDL dacă unii colegi de partid vor sări paşii ierarhici şi vor încerca să impună “o anumită direcţie” formaţiunii democrat-liberale. Precizează că anunţul nu se vrea “o ameninţare” şi că totul va depinde de felul cum vor evolua lucrurile în partid.”

Adevarul: Guvernul îşi asumă Legea educaţiei şi ignoră opinia Curţii Constituţionale. “„Am recurs la metoda tăioasă a asumării răspunderii pe Legea educaţiei şi am pus în joc Guvernul”, a anunţat ieri premierul Emil Boc.”

Ziarul financiar: Merkel bate cu pumnul în masă la Bucureşti şi cere plata datoriilor către firmele germane. “Puternicul cancelar al Germaniei Angela Merkel a revendicat ieri la Bucureşti, pe un ton ridicat, în întâlnirile pe care le-a avut cu premierul Emil Boc şi cu preşedintele Traian Băsescu plata datoriilor statului român către firmele germane şi retrocedarea rapidă a proprietăţilor etnicilor germani.”

Curierul national: Boc către Merkel: Vom plăti datoriile faţă de firmele germane. “În plus, investitorii vor fi sprijiniţi prin menţinerea neimpozitării profitului reinvestit, cotă de 16% şi prin parteneriat public-privat. Premierul susţine că va continua reforma începută pentru ca România să fie privită la nivel internaţional ca un  partener credibil”

Financiarul: Fondul Proprietatea va deveni privat in maximum un an. “Marius Murgu, presedintele Asociatiei Actionarilor Privati de la Fondul Proprietatea (FP), spune ca participatia statului in cadrul acestuia poate ajunge la zero doar prin conversia in actiuni a despagubirilor catre maximum 5.000-10.000 de persoane”

Bursa: Depozitarul Central – Incompatibilitate sesizata oficial la CNVM. “Consiliul de Administraţie al Depozitarului Central a sesizat Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare asupra incompatibilităţii a doi dintre administratorii săi, Cristinel Sandu şi Popescu Doru Boloş, după ce ziarul “BURSA” a dezvăluit săptămâna trecută că aceştia sunt şi membri în Consiliile de Administraţie ale unor societăţi listate.”

Romania libera: Ce va fi dacă regimul comunist al Coreii de Nord se va prăbuşi? “Într-un viitor nu atât de îndepărtat, Coreea de Nord se va pomeni în pragul falimentului economic, la fel cum se întâmplase în urmă cu 20 de ani cu Republica Democrată Germană (RDG), prognozează directorul Institutului de Studii Economice din Halle, Ulrich Blum, într-un comentariu publicat în Frankfurter Allgemeine Zeitung.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share