home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. SOV ar putea vinde INSOMAR lui Maricel Pacuraru

Revista presei. SOV ar putea vinde INSOMAR lui Maricel Pacuraru

Share

Fin.ro: Vantu vinde Insomar lui Maricel Pacuraru pentru 1 mil. euro ““Da, i-am facut o propunere domnului Vantu, pentru a prelua Insomar, pe care dansul o analizeaza. Dar sunt toate sansele sa fie de acord si sa mi-o vanda”, a declarat, pentru Fin.ro, Maricel Pacuraru”

newspad

ProSport: Radu Ştefan intră în “galaxie”! Dacă ajunge la Madrid, va deveni cel mai scump român “Nu e pentru prima oară când Real Madrid se interesează de serviciile internaţionalului român. De data asta însă, “galacticii” intenţionează să facă şi o ofertă conducătorilor romani: 10 milioane de euro”

Adevarul: Portretul lui Johnny Răducanu făcut de Andrei Pleşu “Descopeream, astfel, datorită lui Johnny, aspectul lumesc şi minor al istoriei. Şi nu ştiu dacă am câştigat cu adevărat ceva când, după decembrie 1989, am devenit cu toţii solemni şi gravi, luând istoria foarte în serios, mai în serios decât ne-ar fi îngăduit-o sufletele noastre obosite”

Curentul: Preşedintele CJ Neamţ, Vasile Pruteanu, incompatibil şi în conflict de interese “Firma fiicei sale, Iulia Elena Pruteanu, a început să facă profituri frumuşele în ultimii ani tocmai din contracte cu instituţii aflate în subordinea lui tăticu'”

Romania libera: Există variante mai ieftine pentru Ploieşti-Braşov? “România liberă analizează astăzi toate posibilităţile de deblocare mai ieftină şi mai rapidă a acestui traseu”

Curierul national: Se schimbă Capitala prea încet la faţă? “Din 65 de staţii de metrou planificate, abia 2 au fost inaugurate. Primăria vrea 6.000 de locuri de parcare, însă doar 800 sunt pe drum. Pasajele rutiere, singurul capitol la care autorităţile se laudă”

EvZ: Să vedeţi criză! Ce înseamnă penalizarea Italiei pentru noi “Toţi am putea fi puşi la plată, printr-o creştere de taxe sau printr-o inflaţie galopantă, pentru ca zona euro să scape de criza datoriilor suverane, cred specialiştii”

Bursa: Sistemul bancar european se clatină “Grupul industrial Siemens AG şi-a retras o jumătate de miliard de euro de la o bancă franceză, în legătură cu care “Financial Times” şi “Reuters” menţionează numele “Societe Generale””

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share