home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Seful USLA nu mai e erou-martir al Revolutiei

Revista presei. Seful USLA nu mai e erou-martir al Revolutiei

Share

Adevarul: Titlu retras: Fostul şef al USLA nu mai este Erou-Martir al Revoluţiei “Preşedintele Traian Băsescu a decis retragerea titlului de Erou-Martir al Revoluţiei pentru fostul şef al Unităţii Speciale de Luptă Antiteroristă (USLA). Verdict: poliţie politică. Pe numele colonelului Gheorghe Trosca există un raport emis de către CNSAS. Decizia Consiliului este susţinută de o sentinţă definitivă a instanţei”

foto: Mediafax, 20 aug 2010 – Eroul martir col. Gheorghe Trosca – victima agenturii KGB şi după moarte

fotoinfo: “Trosca a fost ucis la comanda unui agent sovietic, generalul Militaru, după moarte corpul său a fost profanat, a fost decapitat şi capul i-a fost înfipt într-o osie a unei maşini de intervenţie. Imaginile au circulat – spre avertizarea cadrelor Securităţii care i-au filat şi urmărit pe agenţii KGB din România”

Romania libera: Falimentul SOV Invest le dă noi fiori locotenenţilor lui Sorin Ovidiu Vîntu din afacerea FNI. După Vîntu, potopul: Vlas şi Popa ar putea plăti datorii de 100 milioane euro “La aproape un deceniu de la crahul Fondului Naţional de Investiţii (FNI), cei mai de încredere oameni ai miliardarului Sorin Ovidiu Vîntu ar putea fi puşi să plătească datorii istorice, către mai multe persoane, firme şi instituţii de stat, de peste 100 milioane euro, ca urmare a falimentului SOV Invest, firma care a administrat FNI”

Curentul: Liviu Luca suferă puternic de amnezie, dar admite că firma Comac LTD ar fi a lui Vîntu “Audiat, ieri, în procesul golănasssului Vîntu, Liviu Luca a fost la un pas de a fi pus sub acuzare pentru mărturie mincinoasă. Astfel, acesta nu a reuşit să convingă procurorul de şedinţă dar nici pe magistrata Camelia Bogdan că a uitat cu desăvârşire cum a transferat zeci de milioane de euro prin conturile unor firme pentru a le pierde urma”

Gandul: Procurorii DNA îi filmau pe vameşi în timp ce se uitau la filme porno, iar vameşii se filmau între ei când numărau şpaga “În rechizitoriul adresat instanţei, procurorii anticorupţie care s-au ocupat de vama Moraviţa relatează cum poliţiştii şi vameşii şpăgari îşi subtilizau unii altora mita primită de la contrabandişti”

Puterea: Fostul director al Termoelectrica SA, reţinut de DNA “Alături de Ungureanu, a mai fost reținut avocatul Benone Ovidiu Voicu, din cadrul Baroul Bucureşti, Dragoş Paul Rocoşanu, executor judecătoresc și Ioan Daniel Ionaş, avocat stagiar”

EvZ: Ce şanse dau PDL-iştii tripletei Macovei-Preda-Voinescu “Elena Udrea: Vom vedea. Îi urez succes lui Cristian Preda dacă va candida. Raluca Turcan: Ei au anvergură în exterior şi trebuie transformată în anvergură în interiorul partidului. Vasile Gherasim: Cred că e un preambul la o atitudine mai radicală. Cristian Boureanu: Şi Lenin, şi Stalin îşi spuneau reformişti”

Curierul national: Va funcţiona reeşalonarea datoriilor? “Guvernul va reeşalona datoriile contribuabililor pe 5 ani, dar cere garanţii mari şi dobânzi de 14,6% pe an. Nicolescu: Statul nu e cămătar să ne ceară astfel de garanţii, ori ne ajută fără să ne ceară nimic, ori ne lasă în pace. Sincu: Normele metodologice ar trebui să fie mai mult decât permisibile pentru a ajuta firmele”

Bursa: Un pariu pierdut de bănci: Cuprul “Şapte bănci care au mizat pe finanţarea celui mai mare producător de cupru din ţară, “Cuprom”, riscă să nu-şi mai recupereze sumele integrale”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share