home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Se rupe lanţul de iubire?

Revista presei. Se rupe lanţul de iubire?

Share

EvZ: Se rupe lanţul de iubire? Crin îl pune la punct în public pe Ponta “Mini-recensământul a alimentat tensiunile din USL. Lui Crin Antonescu nu i-a convenit faptul că Victor Ponta a renunţat la numărarea populaţiei cu drept de vot. Ruptură între preşedintele interimar, Crin Antonescu, şi premierul Victor Ponta.

monstermarketplace

Până marţi dimineaţă mini-recensământul dorit de USL părea că merge ca pe roate. După întâlnirea cu ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, Victor Ponta a cerut Ministerelor de Interne şi Externe să procedeze «în conformitate cu ceea ce a cerut Curtea Constituţională»”

Gândul: Fierbe PSD-ul: “Lui Ponta au început să-i tremure genunchii după ce s-a întâlnit la Guvern cu ambasadorul SUA” “Lideri din USL încep să fie din ce în ce mai nemulţumiţi de modul în care guvernul Ponta acţionează pentru stabilirea numărului persoanelor înscrise în listele electorale permanente. Anularea mini-recensământului, anunţat cu mare tam-tam, dar şi alte acţiuni “confuze” ale echipei guvernamentale au început să nemulţumească teritoriul”

România liberă: Parchetul ȋncepe anchetarea falsurilor săvârşite la Curtea Constituţională “La Parchetul General s-a inregistrat o plangere penala, depusa de o persoana fizica, sub aspectul savarsirii infractiunii de fals material in inscrisuri la Curtea Constitutionala a Romaniei”

Adevărul: Românii îşi schimbă încet opţiunile politice. USL pierde din suspendarea lui Băsescu “La numai două luni după ce au preluat puterea executivă, social-liberalii se confruntă cu prima scădere în ceea ce priveşte intenţia de vot a populaţiei pentru alegerile parlamentare”

Curierul naţional: Cum să ajungi ministru în cel mai mişto guvern din istorie. Reţetă sigură (Vlad Mixich) “Înscrie-te doar în acel partid care numără printre membrii săi importanţi un bărbat dispus să defileze în public îmbrăcat în uniformă nazistă sau cu bereta roşie de comunist sud-american. De la el vei putea învăţa cum să creşti prezenţa la vot în segmentul electoral al domnişoarelor cu simţ civic şi slipuri tanga”

ZF: Oamenii de afaceri către politicieni: circ a fost destul. Să vedem şi pâinea “Oamenii de afaceri, managerii şi pro­fesorii de economie continuă seria de mesaje la adresa clasei politice care nu găseşte o soluţie pentru a încheia criza politică, ţinând astfel captivă economia românească”

Bursa: Haos la Transelectrica “Gestul neobişnuit al statului de a nu participa la cele două Adunări Generale ale Acţionarilor (AGA) Transelectrica de săptămâna trecută a produs confuzie şi nemulţumire în companie şi printre acţionari şi a creat noi schisme printre factorii de decizie din transportatorul nostru de energie”

Puterea: DNA a pus sechestru pe averea lui Blejnar & Co “Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a solicitat instituirea sechestrului asiguratoriu asupra mai multor bunuri mobile şi imobile aparţinând fostului şef al ANAF Sorin Blejnar, fostului său şef de cabinet Codruţ Marta şi fostului director al Autorităţii Naţionale a Vămilor, Viorel Comăniţă. Sechestrul a fost instituit la sfârşitul lunii iulie şi a vizat imobile, terenuri şi acţiuni, au declarat surse judiciare”

Curentul: Furt după modelul Vîntu la Intesa Sanpaolo Bank “Conturile personale deținute de doi cetățeni irlandezi la reprezentanța din București a unei importante bănci italiene, Intesa Sanpaolo Bank, au fost devalizate de un angajat român al acestora împreună cu mai mulți funcționari ai băncii, paguba făcută fiind de peste 600.000 de euro”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share