home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Sarutul de adio

Revista presei. Sarutul de adio

Share

Gandul: Sărutul de adio: Traian Băsescu l-a sărutat pe obraji pe “decapitatul” Vasile Blaga şi l-a îmbrăţişat înainte de a părăsi Ministerul de Interne. “La capătul unei zile în care s-a ales cu “autodecapitarea” lui Vasile Blaga, Traian Băsescu a ţinut să îl pupe pe obraji. S-a întâmplat pe treptele Ministerului de Interne, după mai bine de o oră pe care preşedintele a petrecut-o alături de fostul (Vasile Blaga) şi de noul (Traian Igaş) ministru de Interne.”

Puterea: Vasile Blaga – inghite sau se razbuna? “De duminică seară de când fostul ministru de interne a anunţat că îşi dă demisia din Guvern şi până ieri la prânz s-a format un adevărat fan-club Vasile Blaga, membri acestuia întrecându-se în a-i ridica osanale. În acelaşi timp însă, influenţii din PDL şi duşmanii triadei BVB îi căutau un înlocuitor”

Evenimentul zilei: Zidul PDL din jurul lui Vasile Blaga, fisurat de Elena Udrea. “Retragerea lui Vasile Blaga şi intrarea lui Traian Igaş la Interne oficializează, practic, o nouă axă PDL-istă aflată pe val, în partid şi la guvernare: Udrea-Falcă-Scripcaru.”

Bursa: Protestul politistilor rupe lantul in PDL. “Gestul preşedintelui de a renunţa la serviciile Poliţiei a dus ieri la un adevărat lanţ al demisiilor în Ministerul de Interne. Cutremurul de la Interne, care a culminat prin demisia inclusiv a ministrului Blaga, a avut replici în PD-L. Garda veche i-a cerut premierului Boc să-i respingă demisia lui Blaga, iar aripa Udrea a scos deja un nou nume la Interne, Traian Igaş, un apropiat al lui Gheorghe Falcă, primar al Aradului şi finul lui Traian Băsescu.”

Adevarul: „Piesa Blaga“, jucată la PDL, scrisă la Cotroceni. “Traian Igaş, apropiatul finului şefului statului, Gheorghe Falcă, a câştigat competiţia din partid pentru şefia MAI. Ultimul dintre greii PDL din Guvern, Vasile Blaga, a demisionat ieri, după scandalul generat de protestul poliţiştilor. Potrivit unor surse, preşedintele i-ar fi cerut demisia încă de sâmbătă.”

Curentul: Boc l-a uns pe Igaş în locul lui Blaga la Interne. “Ziua de ieri a fost una cu multe răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte viitorul portofoliului de la Interne, pentru ca spre după-amiază misterul succesorului lui Vasile Blaga să fie risipit prin anunţarea şefului grupului senatorial al PDL, Traian Igaş, drept noul ministru de Interne, după o zi demnă de o adevărată „telenovelă politică“.”

Curierul national: Băncile vor să dribleze poliţia creditelor. “Gheţea: ARB va cere preşedintelui Băsescu să nu promulge legea privind creditele populaţiei în cazul că va fi aprobată în forma actuală. Preşedintele ANPC declara că Parlamentul va aproba “100%” fără modificări legea de adoptare a OUG aşa cum s-a întâmplat şi în comisii. Băncile vor fi obligate să provizioneze toate împrumuturile pentru populaţie aflate acum în derulare dacă pierd un singur proces”

Financiarul: Analistii: BNR va fi prudenta si va mentine dobanda-cheie la 6,25%. “Efectele nesemnificative de runda a doua a majorarii TVA vor determina conducerea BNR sa decida maine mentinerea dobanzii de politica monetara la nivelul minim de 6,25%.”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share