home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Revolutia murdara a lui Ilici

Revista presei. Revolutia murdara a lui Ilici

Share

Romania liberaRevoluţia murdară a lui Ion Iliescu “Ion Iliescu a confiscat Revoluţia română, a maculat-o dincolo de orice posibilitate de curăţire şi apoi a vândut-o la bucată unui grup de jefuitori de cadavre care s-au autointitulat „revoluţionari”” (editorial de Cristian Campeanu)

realpolitic

AdevarulMarile jafuri ale escrocului din Guvern “George Costin este obişnuit cu actele false. El a creat, în 1996, un document prin care a obţinut certificate de revoluţionar pentru 2.337 de oameni de pe tot cuprinsul ţării. De ce a făcut asta? Din raţiuni pur financiare”

CurentulKGB revine la Chişinău “Tinerii basarabeni implicaţi în „revoluţia“ din aprilie 2009 de la Chişinău sunt mai nou anchetaţi de serviciile moldoveneşti tributare ale metodelor KGB, deşi SIS-ul moldovenesc este, teoretic, controlat de actualul partid de guvernare, ce face parte din aşa-zisa Alianţă pentru Integrare Europeană”

ZFFamilia Ţiriac vrea să se transforme în dinastie: şi-a făcut simbol heraldic cu leu, albină, stea şi turn “Ţiriac Holdings, grupul de firme controlate de miliardarul Ion Ţiriac, cu afaceri de aproape 1 mld. euro, a demarat o nouă campanie de rebranding, care are în centru un simbol heraldic”

Curierul nationalÎşi revine turismul românesc? “Peste două treimi din proprietarii de unităţi de cazare nu mai vor să le vândă. Specialiştii spun că se văd semnele unei reveniri ce ar putea deveni evidentă anul viitor. Aceştia se aşteaptă ca în 2012 să avem parte de mai mulţi turişti din străinătate”

PutereaCathedral Plaza, plimbată suspect prin acte “Scandalul declanşat de vânzarea gigantului de lângă Catedrala Sfântul Iosif, respectiv Cathedral Plaza Office, este departe de a se fi încheiat. De fapt, în cartea funciară este notată o promisiune de vânzare a clădirii către firma Casina Construct SRL”

EvZMuncitorii români se trezesc din visul spaniol. Norvegia, venim! “Spaniolii pregătesc interdicţii românilor care se urcă în autocar şi merg să se angajeze la ei. Cei care s-au stabilit acolo spun că au copii la şcoală, credite ipotecare, sunt legaţi de Spania şi rămân oricum. Aşteaptă să treacă criza economică”

Fin.roPe fondul crizelor globale, increderea europenilor in banci s-a redus la jumatate “Criza financiara internationala, care s-a manifestat si printr-o inghetare a creditarii, a dus la o erodare fara precedent a increderii consumatorilor in institutiile financiare”

BursaAjutor pentru datornicii Europei “Zona euro va acorda credite cu dobânzi mai mici şi maturităţi prelungite statelor din regiune care au probleme financiare, precum Grecia, Portugalia şi Irlanda, conform proiectului declaraţiei finale ce urma să fie adoptată de liderii UE care s-au întrunit ieri, la Bruxelles, ca să găsească o soluţie pentru împiedicarea răspândirii crizei datoriilor”

Gandul: Grecia, împrumut de 109 miliarde de euro pentru 30 ani “Contribuţia netă a sectorului privat este estimată la 37 de miliarde de euro”, potrivit comunicatului publicat la finalul reuniunii desfăşurate la Bruxelles. Un program de răscumpărare de acţiuni va contribui cu 12,6 miliarde de euro, totalul ajungând astfel la 50 de miliarde de euro pentru perioada 2011-2014. În intervalul 2011-2019, contribuţia totală netă a sectorului privat va fi de 106 miliarde de euro”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share