home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Reteaua Chelu. Mita la Interne

Revista presei. Reteaua Chelu. Mita la Interne

Share

Evenimentul zilei: “Mită la interne”: reţeaua din spatele scandalului. “Cazul în care sunt implicaţi Fătuloiu şi afaceristul Cătălin Chelu se ramifică într-o serie de afaceri dubioase.”

FOTO: ZF – Catalin Chelu a preluat conducerea SIF Moldova (17 iulie 2008)

Romania libera: Faţa nevăzută 
a cazului Chelu-Fătuloiu. “Dosarul în care miliardarul Cătălin Chelu a fost arestat pentru încercarea de mituire a chestorului Dan Fătuloiu arată care sunt metodele folosite de afaceriştii suspectaţi de infracţiuni economico-financiare pentru a-i corupe pe cei care coordonează anchetele.”

Curentul: Lui Chelu i-a fost frică să nu fie arestat în dosarul lui Vîntu. “La data de 10 septembrie 2010, Badea s-a întâlnit din nou cu Alexandru Fătuloiu pentru a-l anunţa că inculpatul Chelu va lipsi o perioadă de timp mai mare din ţară, de frică să nu fie arestat în dosarul în care a fost arestat Sorin Ovidiu Vîntu, cu care era în relaţii foarte apropiate. A promis că secretarul de stat Dan Fătuloiu va fi contactat de Chelu după întoarcerea acestuia în România.”

Bursa: “Am luat toate măsurile anticriză posibile”. “Reporter: Aţi revenit în mediul privat de două luni! De pe partea aceasta, cum vi se pare actuala guvernare şi măsurile pe care le-a luat? Sebastian Vlădescu: Nu doresc să comentez.”

Curierul national: Unde nu trebuia să se dea credite? “Croitoru: Comerţul şi industria prelucrătoare cumulează peste jumătate din creditele neperformante. Băncile încearcă acum să-şi compenseze pierderile prin diferenţa mare dintre dobânzile la credite şi la depozite. “Suntem lângă o criză mare şi ideile năstruşnice, de a nu mai acorda credite IMM, apar în momente de genul acesta””

Financiarul: Consiliul Fiscal: Plata arieratelor nu rezolva cauzele structurale ale datoriilor bugetare. “Consiliul Fiscal atrage atentia guvernului ca alocarea unor fonduri, in suma de 250 de miloane de lei, pentru plata datoriilor CET-urilor catre CFR Marfa si stingerea obligatiilor bugetare ale institutelor din subordinea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice nu elimina cauzele structurale care au determinat acumularea arieratelor.”

Ziarul financiar: Cea mai mare salvare din istoria lumii: 120 de miliarde de euro pentru Irlanda, îngenuncheată de propriile bănci. “Irlanda, “tigrul celtic” din anii ’90, nu poate opri derapajul creditelor neperformante. Va primi un împrumut uriaş, estimat la circa 120 mld. euro, adică 75% din PIB, de la UE şi FMI.”

Citeşte şi
Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Share