home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Regimul piftiei

Revista presei. Regimul piftiei

Share

Bursa: Regimul piftiei (de Florian Goldstein). “Autorităţile ne încredinţează, în mod repetat, că legile drepturilor de autor nu contează. Că autorităţile se contrazic în privinţa modalităţilor de calcul a contribuţiilor? Că, dacă lucrezi în alt oraş, atunci trebuie să te duci în localitatea de baştină ca să-ţi depui declaraţiile?

FOTO: Daily Life

Că nimeni, din niciuna dintre instituţiile statului nu este capabilă să te lămurească cu privire la nimic? Aşa vă trebuie! Ce mă bucur! Evazioniştilor! Ia să mai plătiţi şi voi, ca oamenii cinstiţi! Ce?! Aţi plătit şi până acum? Băi, mai minte omul, mai fură, dar nici ca voi, artiştilor şi ziariştilor! Creatorilor!”

Evenimentul zilei: Teste-grilă de coşmar pentru românii plătitori de taxe. “Formularele pe care trebuie să le completeze românii care obţin venituri din activităţi independente conţin rubrici care le pun serios la încercare cunoştinţele de economie.”

Financiarul: Unde s-a ajuns: “Ministrul Finantelor ameninta ziaristii. Bataia de joc la adresa contribuabililor corecti a continuat si ieri In timp ce acestia stateau la cozi pentru a-si plati taxele catre stat, guvernantii declarau ca problemele din sistem sunt „o supozitie a presei””

Gandul: Şeitan îşi bagă coada. Boc nu o vede. Vlădescu îi caută pe creatorii evazionişti. “Mii de români plătiţi pe drepturi de autor s-au călcat pe picioare în toată ţara la ghişeele de la casele de pensii, la cele de sănătate şi la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă pentru a depune declaraţiile individuale privind venitul încasat în luna iulie”

Adevarul: Prăbuşirea Kanal D România. “Evoluţia slabă a industriei media din ţara noastră şi pierderile consistente ale postului TV i-au făcut pe turcii de la Dogan Media să se gândească la retragerea din România. Potrivit informaţiilor obţinute de „Adevărul“, turcii au desemnat deja o companie care să se ocupe de căutarea unor cumpărători pentru Kanal D.”

citeste si:
Realitatea lui Vîntu se afundă în pierderi

TVR 1 pierde audienţă  fără fotbal

Curentul: Virginalele politicii vor să pună centură de castitate Internetului. “Săptămâna trecută „Curentul“ a abordat pe larg subiectul tentativei de control a Internetului iniţiate de Olguţa Vasilescu – „manipulatoarea pixului lui Vadim, care vrea să fie Big Sister a românilor“. Subtitlul materialului era „Peştii şi curvele vor să pună botniţă Internetului“. Nu-mi imaginam cât de repede avea să-mi fie confirmată opinia. Ieri, Olguţa Vasilescu, cea cu pixul, a anunţat că cercul demoazelelor ce râvnesc la calitatea de Big Sister s-a mărit, adăugându-se şi o doamnă de pe centură, Lavinia Şandru, fostă circăreasă, actualmente recalificată pe segmentu’ de circotecă politică (conduce PIN, un fel de micro-partid ce încape într-un lift probabil şi datorită faptului că este compus şi din yoghini MISA care pot încăpea cap în fund şi viceversa fără probleme de respiraţie).”

Curierul national: Cum trebuie să arate strategia de relansare? “CNIPMMR solicită refacerea proiectului de strategie guvernamentală privind îmbunătăţirea mediului de afaceri. Nicolescu: Varianta lansată spre dezbatere este neprofesionistă deoarece sunt omise o serie de elemente esenţiale ale economiei. ”Recomandăm să se aibă în vedere şi aspecte legate de relaţiile de muncă, fiscalitate, fonduri europene şi nu numai”.”

Romania libera: Averea senzaţională a lui Dan Diaconescu. Achiziţii. Doar în două sectoare din Bucureşti, Dan Diaconescu şi-a cumpărat şase imobile şi 15 terenuri. “Informaţiile care au apărut până acum legate de bogăţia patronului OTV nu reflectă decât o mică parte din averea reală a acestuia. România Liberă a identificat doar în sectoarele 1 şi 6 ale Capitalei patru vile, două apartamente de lux şi 15 loturi de teren intravilan, în suprafaţă totală de circa 17.650 metri pătraţi.”

Ziarul financiar: BNR recunoaşte: Bancherii au trecut de criză aruncând povara pe clienţi. “Creşterea marjelor de dobândă şi, într-o măsură mai mică, reducerea costurilor de operare le-au permis băncilor să digere creditele neperformante fără să piardă prea mult din profituri.”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă

Share