home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Reformele continua si anul acesta

Revista presei. Reformele continua si anul acesta

Share

Curierul national: Băsescu va propune FMI continuarea reformelor “Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la postul public de televiziune, că România va propune “în mod categoric”  FMI ca angajamentele să vizeze “paliere fundamentale” precum consolidarea fiscală şi continuarea reformelor structurale şi a modernizării statului, o prioritate fiind modernizarea legislaţiei muncii.”

FOTO: CPM View

Financiarul: FMI a aprobat eliberarea celei de-a saptea transe din imprumut, de 900 mil. € “Acordarea celei de-a saptea transe din imprumutul de la FMI a fost amanata din luna decembrie pentru ianuarie, din cauza ca nu au fost aprobate la timp legea salarizarii, bugetul pe 2011 si reforma pensiilor. Institutia financiara internationala a aprobat, astazi, 7 ianuarie, eliberarea celei de-a saptea transe din imprumutul acordat Romaniei, de aproximativ 900 milioane de euro”

Gandul: Valoarea noului acord cu FMI, de circa 3,6 miliarde euro, confirmată de reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu “Valoarea noului acord cu FMI, de circa 3,6 miliarde euro, a fost confirmată vineri de reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu.”

Curentul: Gen. lt. (r)Aristotel Stamatoiu, fostul şef al CIE: De la CIA am aflat că sovieticii erau foarte bine organizaţi, informativ, la noi “Sovieticii au fost foarte bine organizaţi informativ la noi. Am aflat asta de la CIA. Aveau condiţii aici, eram sub controlul lor. Dar nu trebuie să ne gîndim că ţara e plină de spioni ! Acum informaţiile transpar, circulă, nu are rost să se facă cheltuieli pentru menţinerea unui aparat costisitor. Nu mai avem secrete!”

Adevarul: Paula Daniela Şomâldoc, executor judecătoresc: „Am avut cazuri mai grele decât evacuarea lui Vadim Tudor“ “La un moment dat, chiar m-au amuzat invectivele folosite de Vadim Tudor. Curvă, mi s-a mai spus până acum. Te bag şi te scot…, la fel, deci nu este nicio problemă. Noutatea a fost doar agresivitatea extremă a limbajului. Un vocabular de expresii foarte bogat…”

Bursa: Ministerul Dezvoltării licitează investiţii de 3,2 miliarde euro “Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a postat pe SEAP un anunţ de intenţie pentru demararea licitaţiilor necesare realizării Programului naţional de dezvoltare a infrastructurii.”

Romania libera: Cum a transformat CIA oamenii în cobai “În 1953, CIA (Agenţia Centrală de Informaţii) a conceput programul secret MK-ULTRA ce a beneficiat de un buget de aproape 10 milioane de dolari. Programul a fost conceput ca un răspuns la presupusele tehnici de spălare a creierelor şi de controlul minţii folosite de sovietici, nord-coreeni şi chinezi pe prizonierii de război din Coreea. După descretizarea a peste 20.000 de documente MK-ULTRA, în 1977, s-a aflat că peste treizeci de instituţii au fost implicate în experimente pe oameni, fără ca aceştia să bănuiască ce li se întâmplă.”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share