home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Războiul continuă

Revista presei. Războiul continuă

Share

EvZ: Războiul continuă: USL va trece România prin foc şi sabie “Analiştii cred că este imposibil ca lupta politică să se încheie aici. Ne aşteaptă patru luni de scandaluri, mai ales că nu politicienii plătesc nota de plată”

bobpoole

Adevărul: Sfat de la Bruxelles: Restabiliţi credibilitatea României! “Lideri politici europeni, de la stânga la dreapta, au consemnat faptul că referendumul din România nu va fi validat, din lipsă de cvorum, chiar înainte ca USL să accepte numărătoarea oficială”

Puterea: PPE şi S&D: Potoliţi-vă! “Liderii Partidului Popular European (PPE) Wilfried Martens (preşedinte) şi Joseph Daul (preşedintele grupului Partidului Popular European din Parlamentul European) au transmis un apel comun către Guvernul României să revină imediat la activitatea sa normală şi să restabilească credibilitatea României, în condiţiile invalidării referendumului pentru destituirea preşedintelui”

România liberă: Tupeu. Cine sunt vinovaţii pentru că Antonescu nu rămâne acum la Cotroceni? „Românii şmecheri şi ticăloşi” şi „ungurii ipocriţi”. USL se războieşte cu toţi. Cu electoratul, cu CCR, cu Băsescu “Încă de duminică noaptea, când numărătorile paralele şi comunicatele BEC spulberau speranţa liderilor USL că au câştigat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, discursul puterii s-a îmbogăţit cu noi ţinte. Primii au fost luaţi în vizor „tupilaţii”, ungurii şi „laşii”. Apoi, luni au fost luaţi drept ţinte şi judecătorii CCR, care ar trebui, după USL, să nesocotească legile”

Bursa: Referendum. Unsprezece “Cocoşată sub blană de nurcă şi căciulă de leopard îndesată, o babă crăcănată, în haine bune, se târa cu greu, în baston, pe sub coloanele de la Sala Palatului, prin cele 38 de grade ale dupăamiezii din duminica Referendumului”

Gândul: Ponta plagiat. 26 de profesori universitari cer ministrului Ecaterina Andronescu să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta “26 de profesori universitari, majoritatea de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, au trimis premierului Victor Ponta şi ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, o scrisoare deschisă. Cei 26 de semnatari ai documentului cer ministrului Educaţiei să retragă titlul de doctor în drept pe care îl deţine Victor Ponta”

Curierul naţional: Contabilitatea de europarlamentar a lui Adrian Severin, verificată de DNA “Europarlamentarul a fost chemat ieri în faţa procurorilor anticorupţie pentru a da o declaraţie în legătură cu acuzaţiile care i-au fost aduse. Oficialul susţine că banii pe care i-a dat firmelor româneşti de consultanţă proveneau exclusiv din contul său de eurodeputat”

ZF: Gata cu politica! Stăviliţi seceta, atrageţi fonduri UE, listaţi RA-APPS pe bursă, puneţi manageri privaţi şi treceţi munţii cu o autostradă “Ziarul Financiar a identificat 10 puncte-cheie de pe agenda guvernului de care miniştrii trebuie să se apuce nu de mâine, ci de astăzi, pentru a relansa economia. În primul rând, trebuie stăvilită seceta printr-un program naţional de irigaţii. Apoi, pe agendă trebuie să fie privatizarea managementului companiilor de stat până la sfârşitul acestui an”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share