home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Razboi mogulilor

Revista presei. Razboi mogulilor

Share

Puterea: E oficial. PDL a declarat război mogulilor. “Partidul Democrat Liberal a lansat vineri primul atac concertat la adresa ”mogulilor”. Membri importanţi ai PDL îi acuză pe Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu că, prin televiziunile patronate de ei, ”au intensificat campania de defăimare şi de calomniere” a preşedintelui Traian Băsescu şi a PDL.”

FOTO: Mediafax

Gandul: Boc atacă dur “alianţa mogulilor şi politicienilor” pentru suspendarea preşedintelui, care ar putea pune în pericol aderarea României la spaţiul Schengen. “Premierul Emil Boc a lansat vineri un atac fără precedent la adresa a doi moguli şi a politicienilor din Opoziţie, care din punctul său de vedere intenţionează să-l suspende pe preşedinte, lucru care ar conduce la instabilitate politică şi implicit la amânarea aderării României la spaţiul Schengen.”

Curentul: Voinescu demontează complotul mogulilor împotriva preşedintelui. “Câștigarea celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu în fața candidatului coaliției Grivco, Mircea Geoană nu i-a lăsat indiferenți pe moguli și pe gașca acestora de politicieni și analiști care pe fondul recesiunii severe cu care se confruntă țara noastră au reluat scenariul unei noi suspendări a șefului statului,după modelul anterior patentat în primăvara lui 2007.”

Romania libera: PDL: Voiculescu şi Vîntu vor să îl dea jos pe Băsescu. “Purtătorul de cuvânt al democrat-liberalilor, Sever Voinescu, a lansat un atac la adresa oamenilor de afaceri Dan Voiculescu şi Sorin Ovidiu Vîntu pe care îi acuză că au pus la cale suspendarea lui Băsescu.”

Evenimentul zilei: PSD: Îl suspendăm pe Băsescu pentru favorizarea infractorilor, motivul arestării lui SOV. “Social-democraţii, ca şi liberalii, au negat, astăzi, existenţa unei înţelegeri între opoziţie şi moguli privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, aşa cum au acuzat lideri ai PDL. Liviu Dragnea, vicepreşedintele PSD, a afirmat că şeful statului va fi suspendat doar dacă va promulga legea pensiilor, caz în care se face vinovat de “favorizarea infractorilor Anastase şi Voinescu”, amintind că pentru aceeaşi acuzaţie Sorin Ovidiu Vîntu a fost arestat preventiv.”

Bursa: Program de relansare a producţiei interne. “Ministerul Economiei a anunţat, ieri, iniţierea la nivel naţional, sub sloganul “Cumpără româneşte!”, un program de relansare a producţiei interne, de protejare şi generare de noi locuri de muncă.”

Adevarul: Marele Ozzy Osbourne cântă sâmbătă la seara la Bucureşti. “Ozzy Osbourne, Cesaria Evora şi Jennifer Rush se numără printre artiştii care vor concerta pe o scenă românească în acest sezon. După concertul trupei Guns N’ Roses, seria spectacolelor continuă cu Ozzy Osbourne, care susţine sâmbătă un concert la Zone Arena din Bucureşti, de la ora 20.00.”

Curierul national: Ce trebuie să ştiţi înainte să daţi banca în judecată. “Trezirea la viaţă a peste 12.000 de clienţi ai băncilor care pregătesc procese împotriva creditorilor “care i-au abuzat ani întregi” şi care nu respectă Ordonanţa 50 şi le aplică în continuare comisioane ilegale sau i-au trecut pe dobândă variabila, aduce pe lângă entuziasmul unui început revoluţionar şi o serie întreagă de complicaţii care sunt mult mai puţin previzibile”

Citeşte şi
Post fata la Ozzy (Andrei Partos)

Partos: N-a existat vară la Costineşti în anii 80 fără "Paranoid" sau "Iron Man" cel Read more

DINAMITA MUZICALA: Ozzy Osbourne, “Time”. Si o cronicheta de concert

Britanicul Ozzy Osbourne a cantat ieri la Zone Arena, in Bucuresti, intr-un concert de promovare Read more

Oroare, sex si catastrofa: Ozzy la Bucuresti

Doamnelor, domnisoarelor, domnilor, dar mai ales dragi cititori, vreau sa va spun ca sunt de-a Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care Read more

Share