home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Printul Nicolae ar putea fi viitorul Rege al Romaniei

Revista presei. Printul Nicolae ar putea fi viitorul Rege al Romaniei

Share

AdevarulNeagu Djuvara: „Prinţul Nicolae ar putea fi viitorul Rege” “Istoricul Neagu Djuvara sugerează Casei Regale a României un „plan B” – nepotul lui Mihai I să fie pregătit pentru Tron”

foto: Alexandru Jadaneant

GandulDECIZIE ISTORICĂ. Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern. Casa Regală română va fi cunoscută drept “Casa Regală a României” “Regele Mihai anunţă ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern şi renunţarea la titlurile “Hohenzollern-Sigmaringen”, respectând astfel decizia din 1921 a Regelui Ferdinand I de a conferi un caracter naţional şi independent Dinastiei şi Casei Regale a României”

CurentulMazăre a dat şpagă ca să apară la Realitatea TV “Motivarea arestării pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a gorilei sale, Nelu Legiune, dată publicităţii ieri, de Tribunalul Bucureşti, scoate la iveală – dincolo de argumentele ce probează faptul că există indicii temeinice că au săvårşit o faptă penală şi că lăsarea lor în libertate reprezintă un pericol public – aspecte inedite ale războiului dintre SOV şi Sebastian Ghiţă pentru controlul total, pe banii celui din urmă, al postului de televiziune Realitatea TV”

Romania liberaMotivele arestării lui Vîntu “Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au considerat suficiente pentru arestare ameninţările proferate de Sorin Ovidiu Vîntu la adresa lui Sebastian Ghiţă, cu care SOV a încheiat un contract de management pentru postul Realitatea TV”

EvZReţeta lui Cornel Nistorescu de lungire a anchetei “Ziaristul ajunge azi în faţa judecătorilor. Timp de doi ani, a amânat ancheta prin contestaţii şi chiar cu un martor fals”

PutereaStrategia „ţine-ţi duşmanul aproape”. Elena Udrea investeşte în teritoriile baronilor PSD “Liviu Dragnea, Marian Oprişan, Tiberiu Marc şi Victor Mocanu sunt liderii pesedişti care vor intra pe statele de plată ale Elenei Udrea. Din pixul acesteia va zbura aproape un miliard de lei noi către judeţele Telorman, Vrancea, Sălaj şi Buzău, unde preşedinţi de consilii judeţene sunt lideri ai PSD. Banii alocaţi fac parte din Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii pe care Ministerul Dezvoltării îl desfăşoară”

BursaInflaţia a atins maximul din iulie 2008 “Rata anuală a inflaţiei a urcat la 8,34%, în luna aprilie, de la 8,01%, în luna martie, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică (INS). Acest nivel nu a mai fost atins din iulie 2008, când rata anuală a inflaţiei a fost de 9,04%”

Fin.roRomtelecom si Cosmote vor furniza BCR servicii telecom de 10 mil. € “Potrivit oficialilor celor doi operatori, acesta este cel mai mare contract de pe piata locala de telecomunicatii”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share