home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Politicienii lui SOV

Revista presei. Politicienii lui SOV

Share

EvZ: Politicieni pe banii deturnaţi de Sorin Ovidiu Vîntu “SOV a refuzat invitaţia lui Traian Băsescu de a lua mâna de pe butoanele politice, vrând a face şi a desface în politică. S-a crezut veşnic. Avea şi de ce. Emil Constantinescu a cunoscut dedesubturile afacerii FNI, dar le-a tolerat, Ion Iliescu a primit sponsorizări de campanie. Nicolae Văcăroiu şi-a dat cinstea pe o bancă a lui Vîntu, Varujan Vosganian şi-a lansat partidul pe banii mogulului”

Ziare.com

Romania liberaFostul ministru al Internelor l-a răsplătit pe procurorul Irinel Păun, care a îngropat dosarele lui SOV. Relaţii suspecte între Vîntu şi oamenii din jurul lui Blaga “Alături de procurorul Luminiţa Sega, decedată imediat după ce i-a fost luat dosarul Vîntu-FNI, trebuia redus la tăcere şi comisarul Constantin Duvac, susţin surse din DGIPI. Omul-cheie ar fi trebuit să fie acelaşi Irinel Păun, procurorul adus de Vasile Blaga în MAI”

Curentul: Spălarea lui Vîntu prin ascunderea probelor “Redeschiderea dosarului FNI, la câţiva ani de la finalizare, pe motiv că scoaterea lui Sorin Ovidiu Vîntu de sub urmărire penală a fost nelegală, readuce în atenţie atât marile vinovăţii ale escrocheriei prin care au fost tâlhăriţi în mod organizat peste 300.000 de români, cât şi mecanismele prin care a fost posibilă derularea cu succes a acelei operaţiuni”

Curierul national: AAtenţie mare! Pieţele sună alarma “Pieţele bursiere au traversat o săptămână de scăderi consistente, pe fondul deteriorării percepţiei investitorilor asupra perspectivei economiei globale. Şocul a venit însă la închiderea pieţelor, când agenţia de evaluare financiară Standard & Poor’s a anunţat retrogradarea ratingului de ţară al SUA la AA, de la AAA. Nici Europa nu stă mai bine, summit-urile în serie nereuşind să stingă incendiul financiar”

Fin.ro: O noua recesiune pare iminenta in viziunea Standard&Poor’s “Ieri au avut loc discutii la Banca Centrala Europeana si in formatele G7 si G20 pentru a se evita o noua spirala a crizei.  Retrogradarea ratingului suveran al SUA provoaca scaderi pe pietele financiare internationale.  Tensiunile politice interne din Italia si Spania pun presiune asupra stabilitatii din zona euro”

Adevarul: Începe furtuna financiară perfectă prezisă de Roubini? “Căderi de burse, retrogradarea SUA, panică în Europa: lumea se apropie de scenariul prevestit de laureatul Premiului Nobel pentru Economie. China a cerut Statelor Unite să îşi rezolve „dependenţa“ de împrumuturi, „să se întindă cât îi e plapuma“ şi să garanteze siguranţa investiţiilor chineze”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share