home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Piratare á la Caţavencu

Revista presei. Piratare á la Caţavencu

Share

CurentulCaţavencii – prinşi la furat “Dreptul lor, ar spune lumea. Da, dacă ea nu s-ar numi… „Caţavencii“.  Adică ar fi corect dacă o mână de angajaţi de la Coca Cola ar scoate şi ei o băutură numită „Coca-Cole“ pe care ar promova-o la modul: „aceeaşi echipă care a produs până acum Coca-colele va produce de acum o nouă băutură care se va numi chiar aşa: «Coca Cole»? Sau KFC-uri, McDonalzi, Burger Kingsi sau Kindere?“ Seamănă mult cu piratarea clasică Made in China. Dar nesimţirea este clar Made in Roumanika”

EvZ

GandulCum l-au mazilit pesediştii pe Vanghelie fără să ştie ce votează. Ion Iliescu credea şi a doua zi că Vanghelie este preşedintele PSD Bucureşti “Propunerea de dizolvare a conducerii organizaţiei PSD Bucureşti nu a fost supusă votului Comitetului Executiv, susţin mai mulţi preşedinţi de filiale”

AdevarulCe opţiuni are Marian Vanghelie? “Plecarea la UNPR sau o candidatură ca independent la Primăria Capitalei sunt soluţiile la care ar putea recurge Vanghelie după ce a rămas fără şefia Organizaţiei PSD Bucureşti”

EvZRoibu, baron de Oltchim, s-a folosit de banii persoanelor cu handicap “Tolerat de ministrul Economiei, directorul Oltchim a plătit reclamele interzise de guvern cu banii pentru persoanele cu handicap”

Bursa50 milioane euro să trecem testul de stres de la Cernavodă “”Nuclearelectrica” va cheltui circa 50 de milioane de euro, pentru realizarea unor îmbunătăţiri care vor fi făcute la Centrala Nucleară de la Cernavodă, a declarat, ieri, Pompiliu Budulan, directorul general al companiei, în cadrul unui forum de specialitate”

Curierul nationalDentiştii fixează preţurile după ureche “Jumătate dintre ei stabilesc preţurile în funcţie de concurenţă, iar un sfert în funcţie de pacient. Mulţi sunt şi managerii cabinetelor pe care le deţin, deşi 70% dintre aceştia nu au urmat cursuri de management. Majoritatea stomatologilor nu au contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate şi preferă doar banii pacienţilor”

ZFGuvernul Boc a tăiat la sânge cheltuielile de capital şi nu dă oxigen economiei “Cheltuielile de capital, adică investiţiile făcute de stat, au fost pe o tendinţă des­cendentă în ultimii doi ani şi ju­mătate, comparativ cu vârful atins în 2008, de 26,7 mld. lei, iar scă­d­erile au continuat şi în primele cinci luni din acest an în ciuda îmbunătăţirii vizibile a încasărilor bugetare”

Romania liberaCriză. Europenii cer Greciei măsuri draconice, sperând salvarea euro. Ore decisivie pentru economia mondială “Ieri, prima zi a celor 48 de ore de grevă generală, grecii au ieşit pe străzile Atenei pentru a protesta contra noului plan de austeritate propus de premierul socialist Papandreu în vederea obţinerii creditului de la FMI şi UE”

PutereaAtena, în flăcări. Grecia vinde tot! “Unii manifestanţi au anunţat că vor încercui sediul legislativului pentru a împiedica parlamentarii să intre. Populaţia a ieşit în stradă pentru a demonstra ceea ce spun sondajele – că elenii nu vor să accepte cele mai noi măsuri de austeritate”

Fin.roPresedintele Greciei s-a ascuns in Romania de greva din tara “Vizita de doua zile pe care Karolos Papoulias, pre­se­dintele Greciei, o efectueaza la Bucuresti coincide cu cele 48 de ore de greva generala declansate la Atena”

CapitalDe ce nu intră Grecia în incapacitate de plată? “Evenimentele din Grecia au potenţialul de a schimba cu totul lumea în care trăim şi nu e neapărat o schimbare pozitivă. Mulţi analişti vorbesc de o problemă a deficitelor Greciei, a cheltuielilor publice absurd de mari, considerând că aici poate fi identificată rădăcina răului. Este însă foarte posibil să nu fie deloc aşa. Actuala criză nu este neapărat a Greciei, ci mai degrabă a sistemului bancar”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share