home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Piata de organe Fundeni

Revista presei. Piata de organe Fundeni

Share

Adevarul„La Fundeni se vând organe ca la piaţă“ “Jurnaliştii „ADS“ Bucureşti au descoperit reţeaua vânzători de organe – cumpărători – cadre medicale. În spital se  învârtesc afaceri de zeci de mii de euro”

benessere
“Din momentul in care numele pacientului a ajuns sa fie pus pe lista de asteptare pentru transplant, in cazul in care nu are un donator in familie, acesta poate astepta ani in sir pana la telefonul salvator. Cand organul apare, doctorii de la Fundeni ii vor chema pe acei pacienti a caror compatibilitate este cea mai potrivita cu cea a organului prelevat”

Romania liberaImperiul Ţarist şi-a încălcat obligaţiile faţă de România în 1877. Au fost Brătianu şi Carol I „slugi la ruşi”? “Istoricii ruşi şi români au viziuni complet diferite asupra istoriei comune. Relaţiile dintre România şi Rusia sunt mai încordate ca niciodată în ultimii ani. Iar tensiunile diplomatice nu fac altceva decât să arate că problemele au rădăcini mult mai adânci”

EvZSfârşitul îmbogăţiţilor ilegali ai tranziţiei e aproape “În cazul celor condamnaţi definitiv, judecătorii vor avea mână liberă pentru a hotărî dacă cer sau nu confiscarea averilor. Dacă legea trece de parlament, la bugetul statului vor reveni sute de milioane de euro”

PutereaDNA arbitrează meciurile din pauza de campionat. Naşu îl faultează pe Iancu, iar Avram îi dă galben lui Becali “Lumea fotbalului românesc stă pe un butoi cu pulbere. O declarație publică a lui Mircea Sandu a răscolit toate tenebrele sportului-rege și i-a făcut curioși pe procurorii anticorupție”

CurentulCorpul de Control al ministrului Dezvoltării – trimis să verifice ilegalităţile de la Palas Iaşi “Construirea proiectului Palas din Iaşi pe un munte de ilegalităţi a atras în sfårşit atenţia autorităţilor centrale, după ce mai bine de jumătate de an deciziile definitive şi irevocabile ale instanţelor de judecată au fost privite cu totală nepăsare la nivel local”

BursaPetrom – 600 de milioane Vânzare, nu majorare “emerile că Bursa de Valori Bucureşti (BVB) va fi ocolită de sindicatul intermediarilor condus de “Renaissance Capital”, la vânzarea a 9,84% din acţiunile “Petrom” din proprietatea statului, au fost complet infirmate ieri dimineaţă, de Prospectul de ofertă publică aprobat alaltăieri de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM)”

Curierul nationalDacian Cioloş: Viitorul buget UE e în favoarea României “Comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş consideră că un minister care să se ocupe de fondurile europene ar fi benefic, dar nu o soluţie în sine pentru o mai bună absorbţie a fondurilor europene în România”

Fin.roStrainii au depus in bancile autohtone 3,4 mld. euro “Institutiile de credit romanesti ofera cele mai atractive dobanzi din regiune  Fata de luna aprilie, in mai depozitele nerezidentilor s-au redus cu 1,4%”

ZFCine scoate primul din buzunar 610 mil. euro poate lua 9,8% din Petrom “Guvernul a ales să vândă pachetul de 9,84% din Petrom (SNP) printr-o metodă inedită pe piaţa de capital românească: licitaţie pornind de la un preţ maxim de 0,46 lei/acţiune şi nu există un preţ minim”

GandulCoreea de Nord: “O ţară de pitici flămânzi şi piperniciţi care trăiesc în întuneric “O aplicaţie iPad, Fotopedia North Korea, prezintă 1.000 de imagini inedite din cea mai restrictivă ţară comunistă din lume – Coreea de Nord. Fotografiile lui Eric Laffourgue surprind secvenţe din viaţa de zi cu zi a nord-coreenilor, scrie Business Insider, care a publicat şi câteva dintre imaginile artistului”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share