home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. OTV scorneste rapitori pentru organe

Revista presei. OTV scorneste rapitori pentru organe

Share

EvZDe dorul lui Iuga, OTV inventează răpitori “Dan Diaconescu n-a lăsat adevărul să-i strice o ştire bună. A găsit martori care au văzut maşini albe culegând copii de pe străzi”

alfanews

Gandul“Atenţie, părinţi, se fură copii pentru organe!” Cine a provocat isteria rapitorilor de copii “Mai întâi ne-au întrebat dacă avem copii mici care stau în parcuri cu bone sau cu bunici. Ne-au avertizat să avem grijă, pentru că sunt cazuri de dispariţii de copii, iar în multe situaţii aceştia au fost găsiţi mutilaţi. Ne-au spus că s-au înregistrat foarte multe cazuri de dispariţii de copii mici, acestea sunt pe rol, dar soluţionarea lor este foarte anevoioasă şi uneori nefericită”

PutereaElena Udrea despre cei care se întreabă cum cheltuieşte ea banul public: ”Încrâncenaţi” “Ministrului Elena Udrea nu-i plac criticile şi nici jurnaliştii de investigaţie. Într-o postare pe blogul domniei sale, Udrea se declară dezamăgită de cei care nu apreciază la modul superlativ faptul că Lucian Bute a ales să boxeze în România, cu sprijinul Ministerului Turismului”

Curentul“Prieteni ca Geoana” sau de ce SUA nici nu mai au nevoie de dusmani… “Geoana “omul americanilor”? Pai si Stalin era candva “cel mai bun prieten al SUA”! Deasemenea si Osama bin Laden era tot “cel mai bun prieten al SUA” pe vremea cand Zbigniew Brzezinski era un cel mai tare din parcarea CIA. Oare cuvintele mieroase ale ambasadorului Gittenstein ascund semnificatii morbide?”

Curierul nationalBAC 2011: Doar 1 la sută din contestaţi au fost admise “Au fost depuse 80.160 de contestaţii. Din totalul acestora, 26.580 au fost la Limba şi literatura română, 25.527 la Matematică, 9.568 la Biologie, 4.978 la Geografie, 3.281 la Istorie, 3.156 la Fizică, iar la limba maternă au contestat notele obţinute 675 de candidaţi”

AdevarulŞeful Inspectoratului şcolar Galaţi: „Până acum, diploma de Bac se vindea cu 2000 de euro bucata!” “Doru Rezmeriță, inspectorul general şcolar de Galați, este cel care a cerut de fapt introducerea camerelor de supraveghere la examenul de Bacalaureat”

BursaAdministratorul judiciar al “PSV Company” vrea să lichideze deţinerea la “Giurgiu Nav” “”Carpatica Invest” a anunţat, ieri, că intenţionează să plaseze, în numele PSV Company, un ordin de vânzare prin “metoda de vânzare specială la ordin” pentru un număr de 20.435.035 acţiuni “Girgiu Nav” Giurgiu (GIUR), reprezentând 92,53% din companie, pentru data de 11 iulie”

ZFÎncă o ţară ar putea trece la aur ca mijloc de plată. Parlamentul Elveţiei ar putea introduce francul din aur în paralel cu moneda oficială “Parlamentul Elveţiei ar putea discuta în acest an introducerea francului din aur, care ar urma să circule în paralel cu moneda oficială, o iniţiativă care va declanşa probabil o dezbatere mai largă privind rolul aurului în statul elveţian, potrivit portalului de ştiri economice MarketWatch”

Fin.roAutoritatile europene: Guvernele ar trebui sa ajute bancile care vor pica testele de stres “Autoritatile europene recomanda guvernelor statelor din UE sa sprijine financiar bancile care nu vor trece testele de stres daca acestea nu vor reusi sa atraga pe cont propriu suficient capital de la investitorii privati in termen de sase luni”

Romania liberaSpiegel Online: Cum a fost distrusă Grecia de elitele politice “Ultimele împrumuturi acordate de FMI şi de UE vor ajuta Grecia pentru o perioadă de timp dar va fi dificil pentru eleni să se pună din nou pe picioare. Ţara lor a fost ruinată de trei regimuri politice diferite care au creat un sistem economic bazat pe consum, relatează Spiegel Online

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share