home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Noua fata a lui Nicolae Popa

Revista presei. Noua fata a lui Nicolae Popa

Share

Evenimentul zilei: Cum arată Nicolae Popa astăzi. “Un om de afaceri calm, care-şi calculează fiecare mişcare. Un personaj cu o fizionomie total diferită faţă de aceea cunoscută din singura fotografie publicată pe pagina de internet a Poliţiei Române şi a Interpol.”

FOTO: Reuters via EvZ

Curentul: “Chirieac îi „ciripeşte“ lui Şereş că Patriciu şi DIP sunt în spatele dosarului său de la Parchet”. “Stenogramele cenzurate cu grijă de televiziunile mogulilor scot la iveală încrengătura de interese dintre oameni politici, oameni de afaceri şi nu în cele din urmă pseudojurnalişti a căror moralitate lasă mult de dorit.”

Puterea: “Mihaela, dragostea mea”, la Chişinău. Vasile Dâncu a câştigat alegerile din Moldova cu o marjă de eroare de 15%. “Dintre cele două sondaje comandate, cel mai departe de rezultatul oficial a fost cel realizat de IRES, institutul condus de Vasile Dâncu. Exit-pollul IRES a oferit greşit nu doar partidul câştigător, ci şi diferenţe de peste 15 procente faţă de rezultatele oficiale înregistrate după numărarea voturilor.”

Romania libera: Rusia are o ”ostilitate” faţă de România. “Preşedintele Traian Băsescu crede că Basarabia ar putea reveni în următorii 25 de ani între graniţele României, dacă românii de pe cele două maluri ale Prutului îşi vor dori acest lucru.”

Bursa: Cursă contra cronometru pentru listarea Fondului Proprietatea. “Grzegorz Konieczny, vicepreşedintele executiv al Franklin Templeton, a prezentat, ieri, pentru prima dată, calendarul de listare al Fondului Proprietatea la Bursa de Valori Bucureşti, estimând că venirea Fondului la BVB va avea loc în jurul datei de 25 ianuarie.”

Curierul national: Lecţia Greciei a fost bine învăţată. “Ajutând Irlanda, Europa şi FMI speră să stopeze declanşarea unui incendiu financiar ce ameninţă deja să se extindă şi la alte ţări. Roubini: Portugalia trebuie să ia în considerare un ajutor preventiv. Dublinul va plăti la împrumuturi o dobândă mai mare decât Atena”

Gandul: Wikileaks – Mesajele secrete ale SUA: Putin, “câinele alpha”; Medvedev, “Robin pentru Batmanul Putin”. “Dacă cineva mai avea vreo îndoială că americanii nu ştiu cine este cu adevărat “şeful” la Moscova, unul dintre mesajele aduse la cunoştinţa lumii arată categoric că Putin, “câinele alpha”, e cel care controlează totul.”

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share