home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Nistorescu, partas la starea RODIPET

Revista presei. Nistorescu, partas la starea RODIPET

Share

CurentulNistorescu – administrator la Rodipet-ul anchetat de DIICOT “Falimentarea Rodipet, odată cel mai important difuzor de presă din Romånia, s-a produs şi cu aprobarea tacită, sau explicită, a unora dintre ziariştii care aveau să sfårşească în „burta“ generoasă a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi să devină chiar părţi componente ale aparatului său „digestiv“”

Ziare.com

Adevarul: Supravieţuitor de sub gloanţele lui Breivik: Nu e vorba de un nebun care a avut o zi proastă. E noua faţă a rasismului şi fascismului “Părerea pe care mi-a lăsat-o mie, în acele lungi secunde în care l-am văzut, este că era foarte calm. Acționa foarte conștient, foarte sistematic. Este extrem de periculos să spunem că doar era nebun”

ZF: Cel mai bun an agricol din 2004 încoace, pe baza cerealelor “Cei mai mulţi agricultori continuă să lucreze în Româ­nia câteva hectare, însă datele statistice arată că în ultimii opt ani numărul fermelor de sub­zis­tenţă s-a redus cu 700.000. Pe de altă parte vor mai trece opt ani până când România va deveni exportator net de alimente”

Curierul nationalDacia a rămas fără benzină “După ce ani în şir a ieşit “pe plus” tocmai datorită exploziei Dacia pe  piaţa europeană, Grupul Renault a rămas fără colacul de salvare. Vânzările producătorului din Mioveni în Europa au scăzut cu 3,7% în primul trimestru, la 126.918 autovehicule. Declinul de pe piaţa franceză, cauzat de închiderea programului Rabla, a fost de 21,6%, la 50.413 unităţi”

Fin.ro: Declinul constructiilor de cladiri rezidentiale continua: -4,5% “Numarul autorizatiilor de construire pentru cla­diri rezidentiale eliberate in primele sase luni din acest an a scazut, comparativ cu perioada similara din 2010, cu 4,5%, la 18.938”

Romania libera: De ce plătim dublu autostrăzile faţă de Bulgaria “Două ţări cu economii, preţuri, salarii şi resurse comparabile, respectiv România şi Bulgaria. Prima plăteşte cu cel puţin 5 milioane euro un kilometru de autostradă, a doua dă doar 2-3 milioane de euro. Diferenţele apar din faptul că Bulgaria aplică la licitaţii metode consacrate din UE, noi pe cele întâlnite ici şi colo prin Europa de Est, potrivite mai degrabă construirii de instalaţii industriale”

Puterea: Cazinourile virtuale plusează sau pleacă “Giganţii gamblingului mondial, anchetaţi în Statele Unite ale Americii de către FBI pentru fraude bancare şi spălare de bani, au fost luaţi în vizor şi de Ministerul Finanţelor Publice (MFP)”

Gandul: Încă îl aşteaptă pe Messi! Cum arată “Naţional Arena” văzut din elicopter “În cazul în care tricolorii nu vor juca împotriva Argentinei, Peru este una din soluţiile găsite de FRF”

EvZ: Messi ar renunţa la vacanţă ca să vină în România “Trebuie să mergem şi să jucăm pentru a apăra prestigiul echipei naţionale şi al ţării noastre. Trebuie să respectăm contractul pe care l-am semnat. Sunt 50.000 de oameni care au cumpărat deja bilete ca să ne vadă”

Bursa: Euro scade, yenul şi francul câştigă teren “Euro s-a depreciat, ieri, pe pieţele internaţionale, înregistrând cel mai redus curs din ultima săptămână faţă de dolar, după ce analiştii Standard & Poor”s au declarat că Grecia va fi considerată în “default selectiv””

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share