home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Nistorescu implicat in noul Dosar FNI

Revista presei. Nistorescu implicat in noul Dosar FNI

Share

Curentul: Nistorescu – implicat în noul dosar FNI de către Parchetul General “Fostul director al cotidianului „Evenimentul Zilei“ din perioada crahului FNI, Cornel Nistorescu, este menţionat oficial pentru prima oară ca membru important al reţelei lui SOV în ordonanţa prin care Procurorul General al României a anulat toate soluţiile de netrimitere în judecată ale tatălui FNI”

ReporterVirtual

EvZ: FNI are probleme! Avertismentul a venit, în 2000, de la SRI şi BNR “«DOSARUL VÎNTU». Avertismentul a venit de la SRI şi BNR, înainte de căderea Fondului Naţional de Investiţii , dar nu a fost luat în seamă de autorităţi. Peste 300.000 de români au fost păgubiţi”

Romania libera: Apărare. Vasile Blaga spune că nu ştie pentru ce a fost interceptat de anchetatori. De ce apare numele lui Blaga în dosarul „şpagă în vămi” “«E o discuţie pe care am avut-o cu un fost coleg (Aurel Mătiuţ – n.r.), pe care îl cunosc de 15 ani. Nu e nimic cifrat. Eu n-am nimic de ascuns. Nu ştiu ce probă ar putea fi această discuţie în instanţă»,  a spus Blaga”

Puterea: Preşedintele agramat “Fostul şef de stat al României Emil Constantinescu face greşeli elementare de limba română. De câte ori are ocazia, el scrie «ideie» în loc de «idee»”

Adevarul: O nouă recesiune, imposibil de evitat “Economia mondială se află în pragul unei noi crize de proporţii: bursele europene, americane, asiatice s-au prăbuşit cu până la 5%. Agenţiile de rating se pregătesc să retrogradeze mai multe state. Tot mai mulţi economişti de renume vorbesc despre pericolul unei „crize în W“ (în două etape), însemnând revenirea recesiunii”

Curierul national: Câţi bani mai pot arunca în gaura neagră? “Panicate de prăbuşirile din pieţele financiare, autorităţile europene pun în mişcare “tiparniţa”. BCE a trecut la cumpărarea directă de datorie italiană şi spaniolă, într-un program estimat de analişti la sute de miliarde euro. Nici aceste sume nu îi calmează pe investitorii care se pregătesc deja pentru o nouă recesiune globală”

Fin.ro: Scenariul se repeta: Guvernantii spun ca Romania este ferita de criza. Analistii si investitorii ii contrazic “Bursa de la Bucuresti a scazut deja la un nivel similar celui din 2008, provocat de falimentul Lehman Brothers. Cele mai mari pierderi la BVB le-au avut BRD – 144 mil. euro, Fondul Proprietatea – 81 mil. euro si Banca Transilvania – 58 de milioane de euro”

ZF: Bursa de la Bucureşti a primit în plex noul val al crizei: BET, minus 8% “Bursa locală a înregistrat luni cea mai mare scădere din Europa, iar companiile listate au pierdut 1 mld. euro din valoare într-o zi. Preşedintele Traian Băsescu şi guvernatorul BNR Mugur Isărescu insistă că protecţia prin acordul FMI este suficientă pentru economie”

Bursa: Investiţi în România! ” Sfaturi sarcastice de investiţii au apărut în presa americană de ieri: «Investiţi în Asia şi în statele mai bine conduse din America Latină şi ţineţi-vă o parte decentă din bani în aur, pentru că veţi avea nevoie de el»”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share