home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Nicolae Popa e loial lui Vantu

Revista presei. Nicolae Popa e loial lui Vantu

Share

Romania libera:

Vlas: “Popa îi este loial lui Vîntu”

“„Mama FNI” susţine că Nicolae Popa, extrădat recent din Indonezia, nu-l va turna pe Vîntu. Fostul director al Gelsor a cerut recent revizuirea condamnării sale la 15 ani de închisoare.”

EvZEXCLUSIV. Tel Drum – puşculiţa cu milioane de euro a lui Liviu Dragnea “Noi amănunte despre uriaşul scandal de corupţie şi deturnare de fonduri europene din judeţul Teleorman, în care este implicat Liviu Dragnea, secretarul general al PSD şi preşedintele CJ Teleorman”

CurentulLa Crin Antonescu acasă cântă găina… “Şi nu orice fel de găină, ci găina cu ouăle de aur. Adina Vălean pare să fie singura producătoare autentică din Casa Antonescu. Adina este cea care aduce banii acasă, de la Patriciu, în mare parte, deşi bărba-su, Crin, a fost scos de la poarta sufletului de penalul mega-mogul, cap de crimă organizată, conform Rechizitoriului Parchetului”

PutereaMania culorii la politicieni. O ţară vopsită în roşu, portocaliu, galben şi albastru “Totul a început de la Traian Băsescu care a simţit nevoia să le transmită românilor cum cheltuie el fondurile din bugetul pe care îl gestiona în anii ’90, ca ministru al transporturilor”

Fin.roExxon si Petrom au mers cu planuri de sute de milioane de euro la Cotroceni “Companiile Exxon Mobil si OMV-Petrom intentioneaza sa investeasca ca­teva sute de milioane de euro pentru explorarea, dezvol­ta­rea si exploatarea perimetrului Neptun de pe platoul con­ti­nental al Marii Negre. Ieri, si-au prezentat planurile la Pa­latul Cotroceni, la o intrevedere cu seful statului Traian Basescu”

AdevarulTrei din cinci români plecaţi afară nu se mai întorc în ţară “Între august 2009 şi august 2010, „stranierii“ au economisit aproape 12 miliarde de euro, din care au trimis în ţară doar 2,8 miliarde. Acestea sunt sumele contabilizate de cercetarea „Migraţia, dincolo de prejudecăţi şi mituri“, realizată de Fundaţia Soros România”

Bursa: Petrolul tasneste inexplicabil la BVB “Acţiunile mai multor companii din domeniul petrolier şi petrochimic s-au apreciat puternic, în ultima săptămână, la Bursa de Valori Bucureşti, trezind interesul speculatorilor şi semnele de întrebare ale analiştilor, care nu reuşesc să îşi explice o asemenea evoluţie, în contextul absenţei, în aparenţă, a unor ştiri sau evenimente care să o influenţeze”

GandulCare este marele absent al reuniunii Bilderberg care începe azi “Dominique Strauss-Kahn este marele absent al conferinţei Bilderberg, care debutează astăzi în staţiunea elveţiană St. Morritz, scrie CNBC.com. De asemenea, nici posibila succesoare a fostului şef al FMI, Christine Lagarde, nu va fi prezentă la întâlnire, ea fiind în China”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share