home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. National Cartofena. De râsul lumii

Revista presei. National Cartofena. De râsul lumii

Share

EvZ: Sorin Oprescu şi Mircea Sandu ne-au făcut de râsul lumii “Primarul general şi preşedintele FRF au ştiut de problemele cu gazonul de pe “Naţional Arena”, dar nu au mişcat un deget”

CatavencuNou
expresivitatea dintilor lui Oprescu

Curentul: Marcel Pavel, manelistul de casă al PSD, şi-a bătut joc de imnul naţional “În loc să interpreteze două strofe din imnul naţional, ultimele două versuri din cea de-a doua strofă «Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/ Triumfător în lupte, un nume de Traian!» – au fost înlocuite cu ultimele două versuri din prima strofă «Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă/ La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!», acestea constituind un soi refren”

Adevarul: Trei prostii cunosc pe lume, Amintind de-un brav popor… “România – Franţa, primul meci de fotbal pe «Arena Naţională» din Bucureşti, ar fi trebuit să fie o sărbătoare. Inaugurarea stadionului a fost stricată de trei mari erori. «Deşteaptă-te, române!», Imnul naţional, a fost interpretat trunchiat de Marcel Pavel, gazonul a fost oribil, iar Piţurcă s-a mulţumit cu o remiză sinucigaşă. Mai rămânea să fie intonat «Trei culori», fostul imn al RSR”

Gandul: Cu banii încasaţi până acum de Adrian Oprişan din afacerile cu statul, Real Madrid punea gazon de sapte ori pe Santiago Bernabeu “Gazonul instalat de firma lui Adrian Oprişan a fost comparat de presa din Franţa cu «o brazdă de cartofi» sau cu «muşuroaiele de cârtiţe»”

Puterea: Cum a fost văzut meciul pe Twitter: “Şi marmota împacheta gazonul” “[…] @Luca_Matei: Punem pariu că în repriza a doua o să ţâşnească petrol? Alooo, domnule Patriciu? / @george_c: În locul gropilor din gazon vor fi puse borduri / @mobilissimo: Bănel a driblat la un moment dat şi o groapă din gazon […]”

Curierul national: (editorial de Adrian Panaite) Stimulii de care nu avem nevoie “Risipirea capitalului pe proiecte neviabile sau consumul iraţional stimulat de credit virtual imposibil de rambursat deschid calea spre dezastru. Pastila unei recesiuni prelungite sau a unei crize adânci este, desigur, amară şi cu efecte adverse greu de cuantificat. Doar ea este însă posibilitatea de a ne vindeca de boala datoriilor în exces”

Bursa: Nuclearelectrica a intrat în clubul producătorilor cu contracte secrete “În acest an, producătorii au continuat să vândă energie prin contracte secrete, iar clubul lor s-a lărgit cu un nou membru. Nuclearelectrica, singurul producător care anul trecut nu a încheiat contracte de acest gen, a vândut în primele şase luni ale anului în curs 17,1% din totalul energiei tranzacţionate în perioada menţionată, prin contracte negociate cu furnizori şi consumatori finali”

Fin.ro: Cat ar costa crahul zonei euro? Pana la 11.500 €/cap de locuitor, doar in primul an “Unei tari de amploare relativa la moneda unica va costa cetatenii ei intre 9.500 si 11.500 de euro pe cap de locuitor in primul an”

Citeşte şi
De ce îl lasă Traian Băsescu pe Victor Ponta la Consiliul European

Ca în aikido, fâşneţul Băsescu îl va termina politic pe Victor Ponta cu propriul avânt Read more

Revista presei. Noua Republică e albă. Precum zăpada

~avocatul lui SOV face justitie in PDL~cetatean de onoare suspect in Cazul Chauncey Hardy~11 judecatori Read more

Revista presei. Mircea Sandu + DNA = LØVE

~doua judecatoare de la ICCJ, suspectate de coruptie~Hidroelectrica, forta majora, a lasat Alro fara curent~noul Read more

FT: Dacă euro cade, Europa riscă să se prăbuşească

Europa se clatină din ce în ce mai tare, iar liderii politici par să fi Read more

Nouriel Roubini: Grecia trebuie lasata sa cada

Grecia trebuie sa accepte falimentul, să iasă din Zona Euro şi să se întoarcă la Read more

Revista presei. Ringier vrea sa inregistreze marca “Puterea”

~neamul Voiculestilor da in judecata tot ce misca~grivna aproape de colaps~cat ii costa pe nemti Read more

Revista presei. Valentin Ceausescu, scos de la naftalina de moguli

~Lazaroiu: Fara Alba ca Zapada PDL ajunge in Opozitie~Basescu: doresc sa renunt la politica~un santajabil Read more

Daca zona euro se destrama, UE nu va supravietui

Tarile europene trebuie sa fie unite in fata crizei ce afecteaza zona euro, altfel existand Read more

Revista presei. Ponta ameninta Evenimentul zilei

~sechestru pe gunoiul Cosa Nostra~Steaua sub teroarea Becali~frauda, sport national in Grecia~personajele din sceneta franceza Read more

Revista presei. Musuroaiele de pe National Arena

~gazonul a zacut in camion opt zile~Oprescu l-a platit pe Adrian Oprisan~Sberbank nu vrea Volksbank Read more

Share