home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. MRU, ziua cea mai lungă

Revista presei. MRU, ziua cea mai lungă

Share

AdevarulZiua cea mai lungă a Guvernului Ungureanu “iderii USL considerau ieri că au şanse foarte mari pentru adoptarea moţiunii. În schimb, voci din PDL susţineau că ar fi întors din drum trei-patru dintre votanţii Opoziţiei”

newsonpaun

Gandul: Pe ce parlamentari se bazează puterea şi opoziţia “Cu o zi înaintea moţiunii de cenzură, miza USL sunt parlamentarii independenţi şi cei ai minorităţilor, cei de la care opoziţia ar putea obţine cele 10 voturi necesare pentru a răsturna guvernul Ungureanu. PSD şi PNL, în cazul unei mobilizări excepţionale, s-ar putea baza pe 222 de voturi din cele 231 necesare trecerii moţiunii”

Romania libera: Ponta spune că formează guvern în 30 de secunde. Iliescu îi spune să aştepte până după parlamentare. Ce se întâmplă după moţiunea USL. Ce are opoziţia de pierdut dacă pică Guvernul “Reprezentanţii opoziţiei nu scapă nici o ocazie să spună că le mai trebuie „x” voturi, că acestea sunt ca şi rezolvate şi că astăzi vor dărâma Guvernul Ungureanu. În realitate, nu toţi membrii USL vor guvernarea acum. Cum nici toţi democrat-liberalii nu sunt pregătiţi să treacă în opoziţie. Iar motivele sunt uşor de identificat”

EvZ: Culisele bătăliei electorale pentru Bucureşti “Mai sunt 15 zile până la debutul campaniei electorale. Sorin Oprescu şi Silviu Prigoană şi-au pus la punct strategiile politice şi de comunicare cu alegătorii. Bucureştiul constituie, pentru formaţiunile politice angrenate în jocul electoral, atât un simbol, cât şi o rampă de lansare politică pentru câştigător, dacă avem în vedere faptul că foşti primari precum Traian Băsescu sau Victor Ciorbea au ajuns în cele mai înalte poziţii în stat, respectiv preşedinte şi premier”

Puterea: Patronul Atlassib, în pușcărie “Omul de afaceri Ilie Carabulea, patronulsocietăților comerciale din cadrul Atlassib HoldingSibiu, a fost condamnat, ieri, de către Înalta Curtede Casaţie si Justiţie la o pedeapsă de 1 an și 6 luniînchisoare, cu executare, pentru comitereainfracţiunilor de dare de mită și cumpărare deinfluență. Sentinţa este definitivă”

Curentul: Angajații instituțiilor subordonate CJ Vaslui, aduși cu ”japca” la mitingul anti Chevron “Mitingul, organizat sub oblăduire PSD Vaslui, a beneficiat și de prezența angajaților instituiților subordonate Consiliului Județean Vaslui, angajați care, potrivit informațiilor noastre, au fost îmbarcați în mașini de către vicepreședintele CJ, Dumitru Buzatu , și trimiși să protesteze la Bârlad”

Bursa: Pe şest, UE către statele membre: “Lăsaţi-o mai moale cu China!” “Uniunea Europeană recomandă tacit statelor membre să aibă mai puţine relaţii economice cu China, potrivit lui Nicolae Vasilescu, preşedintele Casei Româno-Chineze”

Curierul national: Credeţi că traversaţi criza? Încă nu aţi văzut nimic! “Criza care a început în 2008 este una cum nu se vede decât o dată la un secol, scrie publicaţia online The Burning Platform. America nu a mai cunoscut cutremure atât de mari decât la Revoluţia de la sfârşitul secolului al XVIII-lea, în timpul Războiului Civil din 1861-1865 şi în timpul Marii Depresiuni. Deceniile de îndatorare şi problemele acumulate în societate ne îndreaptă către un al patrulea şoc major”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share