home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Miza vizitei lui Băsescu în SUA

Revista presei. Miza vizitei lui Băsescu în SUA

Share

Romania libera: Care este miza vizitei lui Băsescu în SUA “Fostul ambasador al Indiei la Ankara M.K. Bhadrakumar scria recent într-o analiză publicată în Asia Times că cele două baze militare, cea de la Kogălniceanu şi cea de la Deveselu, unde se construieşte scutul antirachetă, vor avea un impact substanţial asupra regiunii Mării Negre”

razboiintrucuvant

Curentul: Ultimele zvâcniri ale slugilor lui Vîntu din conducerea Senatului “Într-un articol publicat ieri, în Jurnalul Naţional, numitul V.C. dezvăluie modul în care Comisia juridică a Senatului a fost implicată de vicepreşedintele Dan Voiculescu, sprijinit de Mircea Geoană, în tentativa de schimbare a Procurorului General, Laura Codruţa Kovesi”

Puterea: Tatăl lui Tăriceanu, partener cu un agent CIA “atăl vitreg al fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, Dan Amedeo Lăzărescu, a făcut afaceri, la Paris, în anii ’50 cu George Căpuţineanu Minden, românul ce devenea, mai târziu, şeful celei mai lungi şi mai costisitoare operaţiuni ale CIA”

EvZ: Diversiunea Micului Titulescu s-a fâsâit! “Liderul PSD îi reproşează ziarului nostru, în septembrie, ceea ce a scris în iunie. El invocă documente ANAF pentru a-şi justifica atacul. Dar, stupoare! Actele Fiscului confirmă întru totul ce am scris. EVZ demonstrează, punct cu punct, că toate informaţiile noastre despre relaţiile pe filiera Ponta – Şova – Rovinari –Turceni sunt exacte până la virgulă. Ieşirea lui Victor Ponta la adresa noastră reprezintă o manevră cinică şi calculată”

Gandul: Strigătul după ajutor al Atenei: “Mai avem bani doar până în octombrie”. Răbdarea Germaniei faţă de Grecia pare însă a se fi sfârşit “Sunt semnale din ce în ce mai clare că Germania s-ar putea pregăti se renunţe la susţinerea necondiţionată a Greciei, mai ales pe fondul neliniştii investitorilor privind capacitatea statului elen de a-şi plăti datoria”

Curierul national: Grecia, pe muchie de cuţit: Germania vrea reintroducerea drahmei “Guvernul german nu mai exclude un faliment “organizat” al Greciei pentru a salva moneda euro, a declarat Philipp Rosler, ministrul german al Economiei şi vicecancelar. Ministerul Finanţelor din Germania studiază posibilul impact al intrării Greciei în default”

Adevarul: Falimentul, ultima soluţie pentru Grecia “Grecia a ajuns la fundul sacului. Statul elen riscă să nu mai poată plăti salariile şi pensiile”

Bursa: UE: “Aer, aer!” “Moneda unică europeană s-a depreciat ieri, pe pieţele externe, pe fondul temerilor privind o eventuală intrare a Greciei în incapacitate de plată”

Fin.ro: Zona euro: datoria publica va atinge 88,7% din Produsul Intern Brut in 2012 “Datoria publica din zona euro se va stabiliza la 88,7% din PIB in 2012, an in care acest indice va atinge valoarea sa maxima, arata un raport publicat astazi de Comisia Europeana”

Citeşte şi
Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Adrian Năstase, PSD şi obsesia sa majoră cu controlul presei (Stenograme PSD)

În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care Read more

Share