home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mirel Palada: “Să moară presa!”

Revista presei. Mirel Palada: “Să moară presa!”

Share

CurentulDeviza lui Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al lui Ponta: Să moară presa! “Majoritatea politrucilor post-decembriști ajunși la putere au considerat presa care și-a permis să-i critice un adversar periculos, pe care cei mai mulți au și încercat să-l sugrume și să-l reducă la tăcere. Este o dușmănie veche pe care Guvernul USL nu face niciun efort să o mascheze. Iar pentru ca lucrurile să fie și mai limpezi, în această privință, Premierul Ponta și-a ales un purtător de cuvânt a cărui «filosofie» profesională poate fi sintetizată în doar trei cuvinte: «Să moară presa!»”

CapitalÎncurcata poveste a averii lui Voiculescu ” Dan Voiculescu și-a început cariera în 1969. După câteva luni ca stagiart la Tehnoforest Export, în 1970 se transferă, ca economist, la Vitrocim, întreprindere de stat specializată în comerțul internațional cu materiale de construcții. După un timp, este promovat ca șef de departament, iar în 1982 ajunge, în condiții prea puțin clare, director general al Crescent Commercial & Maritime, o companie străină despre care șeful din umbră al Partidului Conservator susține că era deținută de un cetățean grec de origine libaneză, Fouad Sanbar”

România liberăUSL. Preşedintele fondator al PC a ieşit la atac împotriva aliaţilor din acte. De ce a devenit PNL “soluţia imorală” pentru Voiculescu “Dan Voiculescu s-a implicat, personal, în războiul dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu, atacând PNL şi poziţionându-se de partea PSD”

Naţional: Dragnea nu mai iese din pumnii lui Antonescu “PSD nu are motive sa se gandeasca la o alta candidatura decat cea a lui Crin Antonescu, spune vicepremierul Liviu Dragnea. Acelasi Dragnea care-l acuza pe liderul liberal ca le cara pumni cu nemiluita social-democratilor

Cronica românăPapahagi critică dur PDL “PDL să se reformeze, să devină de dreapta, să fie curajos, să iasă din logica blatului, să se uite spre viitor, să nu vrea protejarea primarilor penali, să nu vrea accesul la guvernare şi la sifonarea banilor publici. (…) Să nu-şi mai renege propriul Guvern care a făcut reforme, să nu-şi renege omul care i-a dus la victorii”

Adevărul: Cum fuge „hăituitul” Oprişan, de şapte ani, de justiţie, în „Dosarul Căprioara”: prefecţi amnezici, poliţişti aroganţi cu instanţa, primari audiaţi cu forţa “Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, a reuşit, timp de şapte ani şi jumătate, să amâne termenele de judecată în marele „Dosar Căprioara”, în care este acuzat de corupţie. Ce sa întâmplat? Primari, care îi sunt subordonaţi în partid baronului, au refuzat audierile, unii foşti prefecţi şi-au pierdut subit memoria, iar poliţiştii i-au sfidat pe judecători

Bursa: Justiţia şi Poliţia, penetrate de infractori “Traian Berbeceanu, şeful Brigăzii de Crimă Organizată din Alba Iulia, arestat în luna octombrie pentru fapte de corupţie, a avut o declaraţie surprinzătoare despre infiltrarea infractorilor în structurile statului: «În ultimul timp simţim, tot mai pregnant, prezenţa Crimei Organizate în imediata noastră apropiere, nu mai există bariere, indivizi de cea mai joasă speţă au penetrat instituţii importante ale statului, au dobândit poziţii cheie, prin acţiunile lor fiind cu mult mai periculoşi decât infractorii consacraţi cu care eram atât de obişnuiţi»”

GândulPonta: Gheţea nu va mai fi preşedinte CEC, îl susţin total pe Chiţoiu în verificarea activităţii lui “Preşedintele CEC, Radu Gheţea, va fi schimbat din funcţie, a declarat, duminică, premierul Victor Ponta, într-o intervenţie telefonică la RTV, menţionând că îl susţine total pe ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, în verificarea activităţii manageriale a lui Gheţea”

Curierul naţionalCum vor afecta măsurile Guvernului anul 2014? “Coşea: Nu există o politică economică, sunt taxaţi tot cei care plătesc. Dacă se va merge la fel şi anul viitor, o să fie şi mai rău. Erbaşu (PSC): Construcţia bugetară pe 2014 este neclară şi foarte ciudată. Întâi trebuia crescut numărul investiţiilor şi apoi majorate taxele. Minea (Romalimenta): Guvernul ar fi trebuit să reducă TVA la 5% în industria alimentară, ar fi avut un efect pozitiv în mediul de afaceri”

PutereaLaserul de la Măgurele, realizat prin deturnarea de fonduri europene “Afirmaţia îi aparţine liderului sindical din Cercetare, Radu Minea. El susţine existenţa unei reţele de fraudare a fondurilor europene, care este coordonată de la vârful Ministerului Educaţiei Naţionale şi de reprezentantul României la Comisia Europeană. Milioane de euro ar urma să intre în buzunarele mafiei universitare”

Share