home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mircea Sandu zice ca n-avem norocul sa-l lege DNA

Revista presei. Mircea Sandu zice ca n-avem norocul sa-l lege DNA

Share

EvZ: Mircea Sandu: “N-aveţi voi norocul să mă ia pe mine!” “Numele grele, «patronii» acestui sistem bolnav, nu sunt deranjaţi nici măcar cu o floare sau cu o întrebare de anchetatori. Întrebat de EVZ când vor cădea capetele «peştilor mari», Mircea Sandu s-a simţit atacat şi a replicat mai în glumă, mai în serios: «N-aveţi voi norocul să mă ia pe mine!»”

sportingfare – Corruption in Sport: A Growing Problem
“Pick a sport. Any sport. We bet that in the last 10 years there has been at least one story regarding some kind of corruption or scandal relating to it. Where there’s money there’s corruption. It’s a growing trend. The more money there is in a sport, the shadier the characters attracted to it, looking to make a killing off the back of the participants”

Adevarul: Şpaga-n fotbal zboară cu elicopterul “La 21 mai 2011, când Vasile Avram se afla la Târgu-Mureş, în calitate de supervizor la meciul de fotbal FCM Târgu-Mureş – „U” Cluj din cadrul etapei a 34-a a Ligii I. Atunci, omul de afaceri Sorin Ţerbea, de care îl lega o prietenie mai veche, i-a propus „afacerea”: 19.000 de euro în schimbul delegării la meciurile echipei de fotbal din Târgu-Mureş a arbitrilor agreeaţi de el. În acest mod, spera Ţerbea, se evita retrogradarea echipei”

Puterea: Mizeria din fotbal “Şeful arbitrilor, Vasile Avram, a primit ieri mandat de arest preventiv pentru 29 de zile, alături de un alt membru al Comitetului Executiv condus de Mircea Sandu, Sorin Ţerbea”

Romania libera: Calcule. Democrat-liberalii ar vrea personalităţi fără carnet de partid în locul lui Becali sau Diaconescu. Candidaţi unici în 2012 pentru „Mişcarea Populară”? “În timp ce liderii PDL păstrează tăcerea cu privire la negocierile pentru formarea „Mişcării Populare”, liderii partidelor mici trec peste animozităţi şi se grăbesc să spună că sunt dispuşi la o colaborare. Explicaţia este simplă: numai prin formarea acestui pol şi prin convenirea unor candidaturi comune ar mai avea o şansă de supravieţuire pe scena politică”

Curentul: 20 de ani de la „Mineriada“ care a îngenunchiat statul român “Septembrie 2011: Cu exact douăzeci de ani în urmă însuşi statul român a fost îngenuncheat de minerii conduşi de Miron Cozma. Devenite parcă singura forţă cu putere de decizie, hoardele de barbari ai subteranelor au făcut atunci legea în România şi, după câteva zile de teroare, au reuşit să dărâme Guvernul Petre Roman”

Bursa: Cine se teme de noul Cod Civil? “Cea mai profundă modificare va fi dată de noua concepţie a Codului Civil de integrare a raporturilor juridice comerciale şi de afaceri în corpul legii civile”

Curierul national: Ce se va schimba în meseria de notar “Ministerul Justiţiei a pus în dezbatere publică modificarea Legii notarilor. Aceştia primesc atribuţii noi, cum ar fi depozitarea şi lichidarea, la cererea moştenitorilor, a patrimoniului succesoral sau certificarea tombolelor. Pe de altă parte, pot fi sancţionaţi cu amenzi până la 40.000 de lei şi trebuie să-şi facă asigurare de răspundere civilă”

Fin.ro: Putin, omul puternic al Rusiei “Fost agent KGB si fost sef al serviciilor speciale interne, Vladimir Putin si-a inceput ascensiunea pe scena politica in 1999, in calitate de prim-ministru sub presedintele Boris Eltin”

Citeşte şi
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Șeful PSD Liviu Dragnea a lansat un atac direct la adresa libertății presei duminică seară.
Consiliul Naţional al Federaţiei FAIR - MediaSind, întrunit în data de 23 aprilie 2018 la
Share