home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Mircea Băsescu arestat pentru 30 de zile

Revista presei. Mircea Băsescu arestat pentru 30 de zile

Share

Mircea Băsescu a fost arestat pentru 30 de zileMircea BăsescuMircea-Basescu a fost dus vineri seară în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel” (Bursa)

Mineriada anti-Justiție a tandemului Dan Voiculescu- Victor Ponta a fost stopată. Deocamdată doar! “Cuplul Victor Ponta – Dan Voiculescu şi-a făcut un ţel al vieţii din compromiterea Justiţiei din ultimii zece ani ca fiind instrumentul politic al lui Traian Băsescu” (EvZ)

Livia Stanciu, pentru gândul, după atacul lui Bercea: E inadmisibil ce se întâmplă. Este un atac la independenţa Justiţiei, dar nu mă intimidează, ci mă întăreşte “«Se urmăreşte decrebilizarea mea ca persoană şi ca preşedinte al Curţii Supreme. Nu mă intimidează asemenea lucruri, dimpotrivă mă întăresc», a mai declarat Livia Stanciu. CSM a cerut Inspecţiei Judiciare să apere reputaţia Curţii Supreme şi a DNA în urma declaraţiilor făcute de Bercea Mondial care a susţinut că ar fi dat bani şefilor celor două instituţii” (Gândul)

Ponta și Voiculescu vor să îngroape DNA cu Bercea Mondial (editorial de Cristian Câmpeanu) “Obiectivul cazului Mircea Băsescu este, în primul rând, compromiterea credibilității și integrității DNA și abia în al doilea rând târârea lui Traian Băsescu într-un sordid caz de corupție și declanșarea unei posibile noi acțiuni de suspendare a președintelui” (România liberă)

Tăriceanu rămâne fără pucişti “Rebeliunea internă din PNL, pusă la cale de Tăriceanu cu sprijinul PSD, este pe cale să se dezumfle rapid, la fel de spontan cum a început. Liderii locali din PNL s-au mai liniștit și nu mai sunt atât de porniți să întrețină defuncta USL” (Curentul)

Scriitorul Nicolae Breban nu a fost colaborator al Securităţii “Scriitorul Nicolae Breban nu a fost colaborator al Securităţii, a decis irevocabil Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis recursul faţă de o hotărâre luată în 2012 de Curtea de Apel Bucureşti” (Cronica română)

De ce va redeveni Ion Ţiriac cel mai bogat român “Nu s-a inventat încă o metodă mai bună de evaluare a averilor decât cea făcută pe baza unei tranzacţii transparente. Iar tranzacţia prin care Ion Ţiriac urmează să primească 700 de milioane de euro (parte cash, parte acţiuni) pentru 45% din UniCredit Ţiriac Bank are toate şansele să îi readucă fostului tenisman titlul de cel mai bogat român” (Adevărul)

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share