home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Revista presei. Titulescuță l-a mazilit pe Marean

Revista presei. Titulescuță l-a mazilit pe Marean

Share

AdevarulPonta l-a mazilit pe „primarul care este“ “Lovitură de teatru, ieri-seară, la PSD: preşedintele Victor Ponta l-a trecut pe linie moartă pe şeful organizaţiei Bucureşti, Marian Vanghelie, şi a preluat conducerea filialei”

Bogdan Stamatin, Mediafax via alarma profm

EvZMoartea Mădălinei: revine ipoteza crimei “Investigaţiile asupra sinuciderii artistei va fi redeschis, iar exhumarea ar putea fi luată în calcul. Câteva erori din anchetă, puse pe tapet de părinţii Mădălinei Manole cu ajutorul avocatului Mircea Bărbuceanu, au determinat instanţa de judecată de la Tribunalul Bucureşti să decidă redeschiderea dosarului”

Curierul nationalVrem, nu vrem, tot nu scăpăm de “Big Brother” “Ministerul Comunicaţiilor a propus ieri un proiect prin care statul va şti cine, cât, unde şi cu cine comunică. Legea a mai fost adoptată în 2008 şi abrogată în 2009, printr-o decizie a Curţii Constituţionale. Pentru că nu avem încă un astfel de act normativ, Comisia Europeană ne ameninţă din nou cu infringementul”

PutereaŞefii Gărzii Financiare au primit preaviz şi urmează să dea concurs pe post. Stelică Constantin: “Nu am fost dat afară. Urmează să fim examinaţi de ANAF” “Printre cei care au primit preavize se numără inclusiv şeful Gărzii Financiare a Municipiului Bucureşti, Stelică Constantin. Aceleaşi surse mai susţin că preavize urmează să fie eliberate şi pentru personalul Autorităţii Naţionale a Vămilor”

Fin.roAsher Lax, Adama: In Bucuresti si imprejurimi sunt terenuri pentru inca 200.000 de locuinte “Managerul de vanzari al unuia dintre cei mai mari dezvoltatori rezidentiali din tara spune ca ansamblurile noi cu locuinte mici vor deveni o amintire.  In Romania, nu lipsa terenurilor este o problema, ci aceea a accesului catre acestea”

ZFTop 50 cele mai mari companii din economie. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare “Marile companii româneşti au revenit pe creştere în 2010, arată datele Anuarului Cei mai mari jucători din economie, care apare azi pe piaţă. Pe podium sunt OMV-Petrom, Dacia şi Rompetrol Rafinare”

CurentulProvocare la adresa NATO şi a României: Rusia se eternizează în Transnistria “Rusia a dat ieri un semnal tranşant, ce priveşte problematica de securitate regională şi care interesează în mod direct România, (şi) prin prisma doctrinei de apărare naţională adoptată în urmă cu exact un an”

BursaBăncile din Franţa acceptă rostogolirea datoriilor Greciei “Băncile franceze au acceptat să participe la cel de-al doilea pachet de sprijin destinat Greciei, prin rostogolirea datoriilor”

Romania liberaStatele din zona euro au pus cărţile pe masă, elenii ar putea însă spune pas. Soarta Greciei rămâne pe muchie de cuţit “Ochii Europei vor fi îndreptaţi mâine către Atena, unde Parlamentul grec va decide asupra adoptării măsurilor de austeritate de care este condiţionat ajutorul european. În cazul în care acestea vor fi refuzate, Grecia va intra în faliment. Economişti renumiţi sugerează că, de fapt, aceasta este cea mai bună soluţie”

Citeşte şi
Piaţa de media valorează aproape 514 milioane de euro

Piaţa de media din România va creşte, în acest an, cu 5,5%, comparativ cu anul Read more

Ameninţări asupra presei. Poliţia Constanţa cere dezvăluirea sursei!

Poliţia Constanța a solicitat unei publicații locale să dezvăluie identitatea unei surse, care le-a trimis Read more

MediaSind atrage atenția Guvernului că angajaţii din cultură şi mass-media nu sunt salariați de mâna a doua

Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB Read more

Ben Oni Ardelean, din aripa PNL/USL, a sărit la gâtul jurnaliştilor

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să Read more

Jurnalişti ucişi anul acesta, mai mulţi decât în anul 2017

După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018. Read more

Mălin Bot, ca şi toată familia acestuia, are toate conturile blocate

Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor Read more

Cozmin Guşă îi cere lui Rareş Bogdan să-şi ceară scuze ca să intre pe post

Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de Read more

PSD mituieşte iar presa cu bani de la ministere, ca acum 15 ani

Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile” Read more

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) îşi informează afiliaţii despre ce s-a întâmplat în România

FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul Read more

Micky Şpagă iese la rampă împotriva televiziunilor (Stenograme PSD)

Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă Read more

Share